LED Troldtektskinne, 120cm
4000K, 3600 lumen, RA90, 0-10V Dæmpbar, underforsænket

8932-0

New product

LED Troldtektskinne, 120cm - 4000K, 3600 lumen, RA90, 0-10V Dæmpbar, underforsænket Udvid

Troldtekt-LED har man en komplet belysningsløsning. Man opnår fordelene ved, LED kontra traditionelle lyskilder med markant lavere elforbrug, fuld lysstyrke i 5-6 gange på lang levetid, ingen trættende, blinkende belysning som lysstofrør, og lyset tænder på et splitsekund.

 

Funktioner/fordele

Alle modeller er "TrueColor", som er betegnelser for høj farveægthed/farvegengivelse (CRI>90).

 

Anvendelse

Parcelhuse, kontorer, festlokaler, udstillingsrum osv.

 

Certificeringer og godkendelser

CE, RoHS

 

Installation Monteringsmæssigt

Er Single-Color versioner leveret inkl. dæmpbar LED driver til hver lysskinne, og de er forberedt til sløjfning af installation (3*1.5mm2).


Flere detaljer

DKK 799,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Højtydende LED Troldtektskinne til underforsænket belysning

Denne LED Troldtektskinne er et effektivt og energibesparende alternativ til traditionelle belysningsløsninger. Med en længde på 120 cm og et lysudbytte på imponerende 3600 lumen sikrer denne LED-skinne en stærk og klar belysning på ethvert område, hvor den installeres.

35W LED - erstatter 120W

Med en effekt på kun 35 watt kan denne LED Troldtektskinne erstatte en traditionel belysning på hele 120 watt. Dette resulterer i store energibesparelser uden at gå på kompromis med lysstyrken og kvaliteten af lyset.

Tilsluttes nemt til 230V forsyning

Denne LED Troldtektskinne kan tilsluttes direkte til en standard 230V forsyning. Dette gør installationen enkel og problemfri, og du behøver ikke bekymre dig om ekstra omkostninger eller komplekse installationer.

Maksimalt lysudbytte og bred spredning

Med en lysstyrke på 3600 lumens og en bred spredning på 100 grader sikrer denne LED-skinne en jævn fordeling af lyset. Uanset om det er et kontor, et showroom eller et andet rum, vil du opleve en ensartet og behagelig belysning med minimal skygge og blænding.

Dæmpbar funktion for fuld kontrol

Denne LED Troldtektskinne kan dæmpes via et 0/1-10V signal. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære. Uanset om du har brug for et optimistisk arbejdsmiljø eller en mere afslappet stemning til en hyggelig aften, kan du nemt tilpasse belysningen efter dine præferencer.

Denne LED Troldtektskinne er designet til underforsænket installation, hvilket giver en moderne og stilfuld belysning til ethvert rum. Med dens høje ydeevne, energieffektivitet og fleksible muligheder for dæmpning er denne LED-skinne et ideelt valg til både private og kommercielle rum.

Lyset
KulørNeutral hvid
DæmpbarJa, 1-10V
Lysstyrke3600 lumens
Spredning100 grader
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug35W
Erstat120W
Spænding230V
Andet info