KILE LED Væglampe, 4,5W, Nielsen Light
hvid

Nielsen Light

10077-0

New product

KILE LED Væglampe, 4,5W, Nielsen Light - hvid Udvid

KILE Væglampe fra Nielsen Light.

 

Ledningen er 1,6 m lang.

 


Læs mere..

DKK 299,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse:

Denne KILE LED Væglampe fra Nielsen Light er et stilfuldt og moderne valg til belysning af dit hjem. Med en effekt på 4,5W er den energieffektiv og giver samtidig et imponerende lysoutput.

Denne væglampe er nem at installere og kræver kun tilslutning til 230V forsyning. Du kan derfor trygt bruge denne lampe i ethvert rum i dit hjem.

Lysstyrken på 806 lumens gør denne væglampe velegnet til at skabe en behagelig og lys atmosfære. Uanset om du bruger den som primær belysning eller som stemningsbelysning i et hjørne, vil den sørge for et tilfredsstillende lysniveau.

Det særlige ved denne lampe er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at den kan vise farverne på en flot og ægte måde. Uanset om du har en farverig kunstsamling eller ønsker at fremvise farverige tekstiler og genstande, vil denne lampe sikre, at farverne får den rette og naturlige belysning.

Væglampens lyskvalitet er velegnet til langt de flestes behov. Den kan bruges i stuen, soveværelset, køkkenet eller endda på kontoret. Du kan være sikker på, at denne lampe vil bringe lys og liv til ethvert rum, du vælger at placere den i.

Med denne KILE LED Væglampe får du et kvalitetsprodukt fra Nielsen Light. Lad den blive en del af din indretning og oplev, hvordan den kan forbedre belysningen i dit hjem.

Lyset
DæmpbarNej
Lysstyrke806 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Spænding230V