Google Home Pære

Google Home Pære

168 varer

Søger du en Google Home pære, som kan kontrolleres fra din android, iPhone, tablet eller dit Google Home-system? Hos Ledproff.dk fører vi et stort udvalg af forskellige pærer, som netop er kompatible med Google Home, Amazon Alexa og smartphones. Pærerne har indbygget wi-fi, hvilket gør det muligt at styre lysstyrken, justere pærens farve samt tænde og slukke for lyset direkte fra din smartphone eller tablet via en app. Derudover kan pærerne også kontrolleres via stemmestyring gennem din Google Home eller Amazon Alexa. 

Viser 105 - 168 af 168 produkter

Google home pærer til dit hjem

I udvalget af Google home pærer kan du gå på jagt efter den pære, der kan imødekomme det behov, du har i dit hjem. Det tæller både LED spots og pærer, forskellige SmartHome dæmpere, afbrydere samt wi-fi stikkontakter. 


Fordelene ved at vælge en Google Home pære er mange – med SmartHome styring kan du:

  • Justere pærens farve – den hvide/gule nuance.
  • Justere lysstyrken.
  • Indstille automatiske tænd/sluk-tidspunkt.
  • Dele indstillinger på tværs af enheder i samme serie.
  • Tænde og slukke pæren.

 

Har du brug for en hjælpende hånd til at finde den rette pære, eller er du i tvivl om, hvilken type der er kompatibel med dit SmartHome system? Du er altid velkommen til at kontakte os, så skal vi sørge for at guide dig i retningen af den Google Home pære, du skal bruge. 
 

Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Kulør
mere.. mindre
Filter