5 m. vandtæt CCT strip
230V, IP67, 120 LED, 7W/m, kan klippes for hver 20cm

V-Tac V-Tac

New product

5 m. vandtæt CCT strip - 230V, IP67, 120 LED, 7W/m, kan klippes for hver 20cm Udvid

Oplev den ultimative belysningsløsning med vores 5 meter vandtætte CCT strip, der tilbyder enestående fleksibilitet og holdbarhed til både indendørs og udendørs brug.

  • Vandtæt design (IP67): Perfekt til både vådrum og udendørs installationer.
  • CCT justerbar lyskulør: Tilpas farvetemperaturen (2700-6000K) efter dit behov for at skabe den perfekte atmosfære.
  • Høj lysstyrke: Med 120 LED’er per meter leverer strimlen kraftig og ensartet belysning.
  • Lavt energiforbrug: Kun 7W per meter, hvilket sikrer en økonomisk drift uden kompromis på lysstyrken.
  • Fleksibel længde: Kan klippes for hver 20 cm, så du kan tilpasse længden præcist efter dine behov.
  • Lang strimmel: Mulighed for at forbinde op til 50 meter i ét stykke for større projekter uden synlige samlinger.

Læs mere..

  • CCT (Varm til Kold Hvid)

DKK 265,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

5 m. vandtæt CCT strip, 230V, IP67, 120 LED, 7W/m, kan klippes for hver 50cm

Denne vandtætte CCT strip er perfekt til både indendørs og udendørs brug. Med en længde på 5 meter og mulighed for at klippe den for hver 50 cm, kan den justeres til at passe perfekt til din belysningsopgave.

9,5W/meter LED Strip.

Denne LED strip er designet med en effektivitet på 9,5 watt pr. meter, hvilket giver en god lysstyrke og samtidig sparer energi. Ved at tilslutte den til en 24 volts strømforsyning kan du være sikker på, at den er strømbesparende og holdbar.

Lysstyrke på 900 lumens/meter og en høj spredning på 120 grader.

Med en lysstyrke på 900 lumens pr. meter og en bred spredning på 120 grader, kan du være sikker på en jævn og jævn fordeling af lyset. Dette sikrer, at området bliver godt oplyst uden nogen mørke pletter.

Ekstra høj lyskvalitet med en RA værdi på 90-95.

Denne LED strip har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 90-95. Dette sikrer, at farverne bliver vist klart og levende. Uanset om det er til indendørs eller udendørs brug, vil denne strip skabe et flot og sprudlende lys.

Dimensioner: 8 mm.

Denne 5 meter lange LED strip har en bredde på 8 mm, hvilket gør den let at installere og tilpasse til enhver rumdesign.

IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at denne LED strip har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den ikke anvendes i områder, hvor der er risiko for vandeksponering.

Lyset
Kulør CCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke 700 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Fatning LED Strip
Højde 7 mm.
Bredde 15 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 7W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.