Stik til 230V LED strip (Type X-2)
Flicker free, inkl. endeprop, ikke dæmpbar, 230V

LEDlife LEDlife

4367-0

New product

Stik til 230V LED strip (Type X-2) - Flicker free, inkl. endeprop, ikke dæmpbar, 230V Udvid

Flicker free stik til vores 230V LED strip (Type X-2).

Ikke dæmpbar

Kan benyttes til max 100 meter strip.
Leveres med stik og pinde, samt endestykke til den modsatte ende af LED strippen.

Dimensioner på boksen på ledningen: 125 x 46 x 30 mm.
Totallængde på ledning: 57 cm.

2 stk. 5 cm krympeflex Ø20 mm medfølger.

Læs mere..

DKK 157,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Dette produkt er en stik til 230V LED strip af typen X-2. Det er designet til at tilslutte og strømforsyne LED-strips med et standard spændingsniveau på 230V. Produktet er flicker free, hvilket betyder at det sikrer en flimmerfri belysning. Dette er især vigtigt for personer og dyr, der er særligt følsomme over for flimmer, da det kan forårsage ubehag og uvelfærd.

Den flicker-free belysning er også særdeles velegnet til fotografering og videografier, hvor optagelserne kræver en ensartet og stabil belysning uden flimmer. Produktet medvirker til at sikre høj kvalitet og professionelle resultater.

Stikket er ikke dæmpbart, hvilket betyder at du ikke kan regulere lysstyrken. Det er specifikt beregnet til brug med en konstant lysstyrke. Hvis du har brug for dæmpbarhed, anbefales det at vælge et andet produkt, der understøtter denne funktion.

Produktet er klassificeret med IP20-beskyttelse, hvilket betyder at det kun er egnet til indendørs anvendelse og ikke er modstandsdygtigt over for vand. Så det skal placeres et sted, hvor det ikke kommer i kontakt med væsker eller fugt.

For at installere produktet skal du blot tilslutte det til en 230V strømforsyning. Det er vigtigt at overholde de relevante sikkerhedsstandarder og anbefalinger.

Denne stik til 230V LED strip (Type X-2) er et pålideligt valg til at forsyne dine LED-strips med strøm uden at forårsage flimmer. Det er velegnet til forskellige anvendelsesområder, inklusive hjemmebelysning, kommerciel belysning og professionel fotografering eller videooptagelse. Vælg dette produkt for en stabil og ensartet belysning på 230V.

Lyset
Dæmpbar Nej
Effekt & spænding
Spænding 230V


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.