V-Tac Blå 10W/m COB-LED strip
5m, IP67, 320 LED pr. meter, 24V, COB LED

New product

V-Tac Blå 10W/m COB-LED strip - 5m, IP67, 320 LED pr. meter, 24V, COB LED v-tac Udvid

Enkeltfarvet blå COB LED strip IP67 med 320 LED'er per meter.

COB LED uden synlig afstand mellem LED dioderne. Dette får lyset til at fremstå som en uafbrudt streng.


Kan klippes for hver ca. 6,3 cm.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

Læs mere..

  • Blå

DKK 300,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Beskrivelse:

Dette V-Tac Blå 10W/m COB-LED strip er en højkvalitets LED strip designet til at give en imponerende belysning til forskellige formål. Med en effekt på 10W pr. meter og 320 LED pr. meter, er denne LED strip perfekt til brug i både kommercielle og private rum.

Tilslutning: LED strippen tilsluttes let til en 24V strømforsyning, hvilket sikrer en pålidelig og stabil belysning.

Lyskvalitet: Denne LED strip har en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, kan du være sikker på at få et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Denne lyskvalitet er mere end tilstrækkelig til de flestes behov, både til hjemmet og erhverv.

Dæmpbar: LED strippen kan dæmpes, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og stemning.

Dimensioner: Denne LED strip har dimensioner på 8 x 5 mm, hvilket gør den let at installere og integrere i forskellige miljøer.

Vandtæt: Med en IP67 klassificering er denne LED strip vandtæt og egnet til udendørs brug. Dog skal det bemærkes, at den ikke kan tåle at ligge under vand i længere tid, så den skal placeres et sted, hvor den ikke er direkte udsat for vand.

Denne V-Tac Blå 10W/m COB-LED strip er et pålideligt og effektivt belysningsprodukt, der kan bruges til en lang række formål. Med sin høje lyskvalitet, lette tilslutning og vandtætte design er denne LED strip et godt valg til dine belysningsbehov.

Lyset
Kulør Blå
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning LED Strip
Højde 5 mm.
Bredde 8 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Spænding 24V