V-Tac Rav farve 10W/m COB-LED strip
5m, IP67, 320 LED pr. meter, 24V, COB LED

New product

V-Tac Rav farve 10W/m COB-LED strip - 5m, IP67, 320 LED pr. meter, 24V, COB LED v-tac Udvid

Enkeltfarvet rav farve COB LED strip IP67 med 320 LED'er per meter.

COB LED uden synlig afstand mellem LED dioderne. Dette får lyset til at fremstå som en uafbrudt streng.


Kan klippes for hver ca. 6,3 cm.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

Læs mere..

  • Gul

DKK 300,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


```html

V-Tac Rav farve 10W/m COB-LED strip, 5m, IP67, 320 LED pr. meter, 24V, COB LED

Denne 10W/meter LED Strip fra V-Tac er en fantastisk tilføjelse til enhver belysningsløsning. Med muligheden for at tilslutte den til en 24V strømforsyning, er den ideel til brug i hjemmet, butikken eller andre steder, hvor du har brug for et pålideligt og kraftfuldt lys.

Den har en imponerende høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset over et stort område. Dette gør den perfekt til områder, hvor du ønsker en ensartet belysning uden nogen mørke pletter.

Med en RA værdi på 80-85 kan du være sikker på, at lyset fra denne LED Strip giver en høj lyskvalitet. Denne værdi sikrer, at farver vises naturligt og ægte, hvilket gør den velegnet til en bred vifte af anvendelser.

En ekstra funktion, der gør denne LED Strip endnu mere alsidig, er dens evne til at dæmpes. Dette gør det muligt at justere lysstyrken efter behov, hvilket kan være nyttigt i situationer, hvor du ønsker at skabe en bestemt stemning.

Med dimensioner på 8 x 5 mm passer denne LED Strip nemt ind i forskellige installationer, og med dens IP67 vandtætte rating, kan den bruges både indendørs og udendørs. Dog bør den ikke lægges under vand i længere tid.

```
Lyset
Kulør Gul
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning LED Strip
Højde 5 mm.
Bredde 8 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Spænding 24V