V-Tac 360W strømforsyning
24V DC, 15A, IP20 indendørs

V-Tac V-Tac

4098-0

New product

V-Tac 360W strømforsyning - 24V DC, 15A, IP20 indendørs v-tac Udvid

24V strømforsyning på 360W fra V-Tac.

Virker til både 24V LED strips samt LED pærer.

Sikret mod kortslutning og overbelastning.

Læs mere..

DKK 616,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 360W strømforsyning er designet til indendørs brug og er ideel til LED belysning. Den har en effekt på 360W og tilsluttes til en 230V forsyning, hvorefter den leverer en udgangsspænding på 24V DC. Med en strømstyrke på 15A kan denne strømforsyning hurtigt og pålideligt forsyne dine LED-lyskilder.

Denne strømforsyning er kompakt med dimensioner på 82 x 32 x 208 mm, hvilket gør den nem at installere og integrere i dit indendørs belysningssystem. Den leveres med en 5 års producentgaranti, der sikrer, at du kan have tillid til produktets kvalitet og holdbarhed.

Denne strømforsyning har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette gør den velegnet til brug inde i bygninger, hvor der ikke er risiko for vand- eller fugtskader. Vær opmærksom på, at denne strømforsyning ikke må bruges udendørs, hvor den kan udsættes for direkte vandkontakt.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Højde 32 mm.
Bredde 82 mm.
Dybde 208 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 360W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:200-240V, 50Hz
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.