LEDlife LED lysskinne 27W
Til 3-faset skinner, RA90, 120 cm, hvid

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife LED lysskinne 27W - Til 3-faset skinner, RA90, 120 cm, hvid ledlife Udvid

Elegant LED lysskinne i hvidt hus 120 cm lang til 3-faset skinnesystem.

Passer til standard 3-faset (4 wire) skinner, samt Global skinner.

Flere detaljer

  • Varm
  • Neutral

DKK 726,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne LED lysskinne er specielt designet til at monteres på 3-faset skinner og er ideel til anvendelse i forskellige indendørs områder. Med en effekt på 27W og en tilslutning til 230V forsyning, er denne lysskinne en energieffektiv og praktisk løsning til belysning.

Med en lysstyrke på 2600 lumens og en bred spredning på 120 grader, sikres en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette er afgørende for at skabe et behageligt og tilfredsstillende lysmiljø. Lyset er desuden karakteriseret ved en ekstra høj lyskvalitet med en RA værdi på 90-95. Denne høje værdi sikrer et levende og naturligt lys, der flot og sprudlende viser alle farver. Uanset om det er til hjemmet eller kontoret, er denne lyskvalitet tilstrækkelig til selv de mest krævende situationer.

Det flimrer frie lys er velegnet til brugere, der er følsomme overfor flimmer. Det kan også bruges i forbindelse med foto- eller videooptagelser, hvor et jævnt og stabilt lys er nødvendigt. Med brugen af LED af den højeste kvalitet, kan du forvente en lang og sikker driftstid på op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrken over tid. Dette kombineret med en driftssikker driver og effektiv køling, sikrer en lang levetid for hele produktet.

Lysskinnen leveres i to forskellige kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K). Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære, perfekt til hyggelige og afslappende rum. Neutral hvid er ideel til effektive arbejdsmiljøer, hvor lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer en naturtro belysning af objekter.

Med dimensionerne på 31 x 1200 x 48 mm kan lysskinnen nemt passes ind i de fleste indretninger. Den leveres med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at bekymre dig om at finde en kompatibel pære eller lyskilde til montering.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke2600 lumens
Spredning120 grader
RA>= 93
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensioner
Højde1200 mm.
Bredde31 mm.
Dybde48 mm.
Effekt & spænding
Forbrug27W
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeE (A-G)


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.