20W komplet LED armatur
2000lumen, 60 cm, 230V, Aigostar

Aigostar Aigostar

New product

20W komplet LED armatur - 2000lumen, 60 cm, 230V, Aigostar Udvid

Armaturet leveres med en lysstyrke på 2000 lumen, og en spredning på 120 grader. Dæmpning af dette armatur er ikke muligt, armaturet er samtidigt F mærket med et forbrug på 20 watt. Kuløren på lyset er 3000K eller 4000K, se beskrivelse længere nede. RA værdien er >= 80

IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.

 


Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 135,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

  • Effekt: 20W LED - der erstatter 60W.
  • Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning.
  • Lysstyrke: 2000 lumens.

Kulør på lyset:

Vælg imellem 2 kulører: Varm hvid og Neutral hvid.

Varm kulør: Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.

Neutral kulør: Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Med dette komplette LED armatur får du en effektiv og energibesparende belysningsløsning. Armaturet bruger kun 20W, men yder samme lysstyrke som en almindelig 60W pære. Det betyder, at du kan skifte til denne LED armatur og opnå betydelige energibesparelser uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.

Dette LED armatur er let at installere og tilslutte til din 230V forsyning. Du skal blot tilslutte armaturet til strømforsyningen, og du vil have et klart og kraftfuldt lys i stuen, køkkenet, kontoret eller enhver anden rum i dit hjem eller kontor.

Ved valg af kulør kan du tilpasse belysningen til den ønskede atmosfære eller formål. Varm hvid belysning skaber en hyggelig og afstressende atmosfære, der er ideel til stuen eller soveværelset. Neutral hvid belysning sikrer et klart og naturligt lys, der er perfekt til kontorer eller andre arbejdsområder.

Med integreret lyskilde behøver du ikke at bekymre dig om at købe og installere separate pærer. Armaturet leveres komplet med en holdbar og energieffektiv LED-lyskilde, der har en lang levetid og kræver minimal vedligeholdelse.

Oplev den smarte og effektive belysning med dette 20W komplette LED armatur fra Aigostar. Forkæl dig selv med den rette belysning i dit hjem eller kontor, samtidig med at du sparer energi og penge.

Lyset
Kulør Varm Hvid, Kold hvid, Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2000 lumens
Effekt & spænding
Forbrug 20W
Erstat 60W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.