20W komplet LED armatur
2000lumen, 60 cm, 230V, Aigostar

Aigostar Aigostar

New product

20W komplet LED armatur - 2000lumen, 60 cm, 230V, Aigostar Udvid

Armaturet leveres med en lysstyrke på 2000 lumen, og en spredning på 120 grader. Dæmpning af dette armatur er ikke muligt, armaturet er samtidigt F mærket med et forbrug på 20 watt. Kuløren på lyset er 3000K eller 4000K, se beskrivelse længere nede. RA værdien er >= 80

IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.

 


Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 135,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


20W Komplet LED Armatur

Dette 20W komplet LED armatur fra Aigostar er en energieffektiv og kraftfuld belysningsløsning. Armaturet er designet til at erstatte traditionelle 60W armaturer og kan tilsluttes til en almindelig 230V forsyning. Med en lysstyrke på 2000 lumens sikrer armaturet et klart og kraftfuldt lys.

Kulør på lyset

Du kan vælge mellem to forskellige kulører for lyset fra dette LED armatur. Varm hvid kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning og er ideelt til rum, hvor man ønsker at slappe af og nyde en rolig atmosfære.

Neutral hvid kulør er perfekt til arbejdsmiljøer, hvor det er vigtigt med effektivitet og nøjagtig farvegengivelse. Lyset har ingen blå eller gule toner, hvilket gør det ideelt til at belyse emner og overflader på en naturlig måde. Dette er særligt vigtigt, hvis du arbejder med farver eller detaljer.

Med integreret lyskilde

Dette LED armatur kommer med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at installere og bruge. Du behøver ikke bekymre dig om at finde en separat pære til armaturet - alt er inkluderet i den ene enhed. Dette gør også armaturet mere pladsbesparende og mindre tungt.

Lyset
Kulør Varm Hvid, Kold hvid, Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2000 lumens
Effekt & spænding
Forbrug 20W
Erstat 60W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.