V-Tac opladelig bordlampe, trådløs
Hvid, IP54 udendørs bordlampe, touch dæmpbar, model mini

V-Tac V-Tac

11931-0

New product

V-Tac opladelig bordlampe, trådløs - Hvid, IP54 udendørs bordlampe, touch dæmpbar, model mini v-tac Udvid

Hvid genopladelig LED bordlampe til indendørs og udendørs brug fra V-Tac.

Lampen er IP54 stænktæt, så den kan sagtens bruges udenfor uden problemer.

Dæmpes via touch/berøring på toppen af lampen. Tryk kort for at tænde/slukke eller hold inde for at skrue op/ned for lyset.

Lampen lades op trådløst via ladebase. Ladebase forbindes til 5V USB kabel.

Op til 10 timers batterilevetid, med 6-8 timers opladningstid.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs mini bordlampe perfekt til at tage med rundt omkring.

Læs mere..

DKK 636,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Den V-Tac opladelige bordlampe er en trådløs lampe, der er ideel til både indendørs og udendørs brug. Lampen har et stilfuldt design i hvidt og er IP54-klassificeret, hvilket betyder, at den er beskyttet mod fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den velegnet til brug på terrassen, altanen eller i haven.

Lampen har en effekt på 2W, hvilket gør den energieffektiv og økonomisk. Trods sin lave effekt producerer lampen en lysstyrke på 200 lumens med en bred spredning på 180 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset og en god belysning i rummet.

Lyskvaliteten på denne bordlampe er høj med en Ra-værdi på 80-85. Dette betyder, at lampen giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger lampen til at læse, arbejde eller bare skabe en hyggelig atmosfære, vil denne lampe opfylde dine behov.

En særlig funktion ved denne bordlampe er, at den kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine præferencer og behov. Du kan nemt og hurtigt dæmpe lyset ved simpelthen at berøre lampens overflade.

Med dimensionerne 386 x Ø78,5 mm passer denne bordlampe perfekt på ethvert bord, skrivebord eller natbord. Den kompakte størrelse gør den nem at placere og flytte efter behov.

Samlet set er V-Tac opladelig bordlampe en praktisk og stilfuld lyskilde. Med dens trådløse funktion, høje lyskvalitet og mulighed for at dæmpe lyset, er denne lampe velegnet til enhver situation og indretning.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 180 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 386 mm.
Diameter 78,5 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spændingsinterval AC:200-240V
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.