Calida Opladelig bordlampe
udendørs, 2700K, RA97, dæmpbar, sort

5279-0

New product

Calida Opladelig bordlampe - udendørs, 2700K, RA97, dæmpbar, sort Udvid

Calida lampen er ledningsfri og genopladelig og kan derfor tages med derhen hvor du ønsker lyset. Lampen har hele 15 timers batteritid ved fuld lysstyrke - er vandtæt, hvilket gør at lampen også er perfekt til terrassen aller andre steder udenfor.

Calida lampen kan desuden dæmpes så du kan justere lysstyrken alt efter situationen. Lampen udsender et harmonisk og blændfrit lys, som bruger sidste nye LED teknolog, samt et helt roligt flimmerfrit varmt lys

Lampen lades op trådløst via ladebase. Ladebase forbindes til 5V USB kabel.

Læs mere..

DKK 844,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Opladelig bordlampe til udendørs brug med høj lyskvalitet og dæmpbar funktion

Calida Opladelig bordlampe er en strømbesparende og praktisk lyskilde designet specielt til udendørs brug. Med dens elegante og moderne design passer den perfekt ind i enhver udendørs indretning.

Med en effekt på blot 2.2W og en lysstyrke på 220 lumens er lampen utrolig energieffektiv samtidig med at den leverer et klart og behageligt lys. Det høje RA (Colour Rendering Index) niveau på 97 sikrer, at objekter og farver bliver vist med en utrolig nøjagtighed og naturlig skønhed.

En af de store fordele ved denne lampes er dens dæmpbare funktion. Du kan nemt tilpasse lysstyrken efter behov og indstille den til den perfekte atmosfære. Dette gør den ideel til både hyggelige aftener på terrassen eller som belysning til udendørs arrangementer.

Bordlampen har dimensioner på 390 x Ø120 mm hvilket gør den ideel som et bordlys. Den er let at flytte rundt og kan placeres på forskellige udendørs overflader uden besvær.

Calida Opladelig bordlampe har en god holdbarhed og er IP54-certificeret, hvilket betyder, at den er beskyttet mod støv og kan tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den velegnet til udendørs brug i selv ugunstige vejrforhold.

Med Calida Opladelig bordlampe får du et stilfuldt og funktionelt lys, der leverer enestående lyskvalitet og tilpasningsmuligheder. Uanset om du bruger den som en primær lyskilde, til dekoration eller til at skabe den rette stemning, vil denne lampe imponere dig med sit flotte og levende lys.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Populære tilkøb:
- Opladelig LED bordlampe Inde/ude - Sort, touch dæmpbar, CCT, IP54 udendørs
- Opladelig LED bordlampe Inde/ude - Hvid, touch dæmpbar, CCT, IP54 udendørs
- Opladelig LED bordlampe Inde/ude - Hvid, touch dæmpbar, CCT, IP54 udendørs
- Opladelig LED bordlampe Inde/ude - Sort, touch dæmpbar, CCT, IP54 udendørs

Lyset
Ekstra varm hvid kulør 2700K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 220 lumens
RA >= 97
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 390 mm.
Diameter 120 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 2.2W
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.