Restsalg: V-Tac opladelig 3i1 bordlampe
Hvid, IP20, touch dæmpbar, model mini

V-Tac V-Tac

12062-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: V-Tac opladelig 3i1 bordlampe - Hvid, IP20, touch dæmpbar, model mini Udvid

Hvid genopladelig LED bordlampe til indendørs brug fra V-Tac.

Lampen er lavet i flot og enkelt design, der passer ind i alle rum.

Dæmpes via knap på foden af lampen. Tryk kort for at skifte lyskulør/slukke eller hold inde for at skrue op/ned for lyset.

Op til 8 timers batterilevetid, med 2-3 timers opladningstid.

3i1-bordlampen tilpasser sig din stemning med enkle farve temperatur indstillinger, der spænder fra varmt gyldent til køligt hvidt lys.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs mini bordlampe perfekt til at tage med rundt omkring.

Læs mere..

DKK 195,00

inkl. moms

DKK 300,00 inkl. moms

-35%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Den V-Tac opladelige 3i1 bordlampe i farven hvid er en praktisk og alsidig lampe, der er ideel til brug på skrivebordet, sengebordet eller i stuen. Med dens kompakte og moderne design passer den perfekt ind i enhver indretning.

Effekt: Denne lampe har en effekt på 3 watt, hvilket gør den energieffektiv og sparer på strømmen.

Lysstyrke: Med en lysstyrke på 130 lumens og en høj spredning på 120 grader sikrer denne lampe en jævn og behagelig fordeling af lyset. Du vil have nok lys til at arbejde eller læse, samtidig med at det ikke bliver for skarpt eller belastende for øjnene.

Dæmpbar: Denne bordlampe kan dæmpes, så du kan justere lysstyrken efter dine behov og skabe den perfekte atmosfære i rummet.

Dimensioner: Med dimensionerne 295 x Ø105 mm har denne lampe en passende størrelse til dit bord eller natbord.

IP20: Vær opmærksom på, at denne lampe har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Så sørg for at placere den i et tørt rum og undgå at udsætte den for væsker, da det kan beskadige lampen.

Den V-Tac opladelige 3i1 bordlampe er en praktisk og stilfuld tilføjelse til ethvert rum. Med dens effektive lysstyrke, dæmpbar funktion og moderne design, vil den opfylde dine belysningsbehov og tilføje et strejf af elegance til din indretning.

Lyset
Kulør 3 i 1
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 130 lumens
Spredning 120 grader
Dimensioner
Højde 295 mm.
Diameter 105 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spændingsinterval DC:5V, 1A


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.