Halo Design
BASIC LED Plafond Ø38 24W opal 3-step

Halo Design Halo Design

8365-0

New product

Halo Design nye BASIC Plafond har flere fordele, Som designeren bag lampen, Michael Waltersdorff fortæller, et godt dansk design med integreret funktioner, giver forbrugerne en frihed og valuta for sine penge.
Udover et smukt lys, har man nu mulighed for at dæmpe lyset via den helt nye teknologi som er indbygget og fungerer via kontakten i væggen, man skal derfor ikke ud og investere i dyre lysdæmpere.
Dæmpningen kan foretages i 3-step.
step-1- 100% lys, step-2-50% lys, step3-15% lys.
Den er med integreret LED og derfor vedligeholdelsesfri, forstået at man skal aldrig skifte lyskilden, og derfor inegn eekstra omkostninger.
Ved fuld styrke får man ikke mindre end 1680 lumen.
Størrelsen er 38cm i diameter.
Designet er dansk og enkelt og tidsløst.
Den neutrale hvide farve giver frihenden til at kunne sætte den hvor som helst uden at give anledning til kontrast.
Da den er lavet ud fra at fylde mindst muligt, har man kunne opnå dette ved at producere den med den nyeste teknologi med integreret LED.
Den vil kunne passe i de fleste rum i boligen.
Nem installation, og går direkte på 230volt da den er med indbygget driver.
BASIC 3-step dæmp fås i 2 størrelser.

Læs mere..

DKK 299,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet

Effekt: 24W.

Lysstyrke: 1680 lumens.

Spredning: 120 grader.

Produktet, Halo Design BASIC LED Plafond Ø38 24W opal 3-step, er en effektiv og stilfuld løsning til at belyse dit hjem eller kontor. Med en effekt på 24W og en lysstyrke på 1680 lumens er dette produkt i stand til at levere et klart og kraftigt lys, der gør det muligt at se detaljerne tydeligt. Den høje spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, så det når ud i alle hjørner af rummet.

Det mest bemærkelsesværdige ved dette produkt er dets høje lyskvalitet, som er målt med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er så naturligt som muligt og viser farverne på en flot og ægte måde. Uanset om du skal arbejde, læse eller nyde en hyggelig atmosfære, sikrer denne lyskvalitet optimal belysning til de fleste behov.

En anden vigtig fordel ved dette produkt er dets brug af LED af højeste kvalitet. Dette sikrer ikke kun en lang og pålidelig drift på op til 30.000 timer, men også en minimal nedgang i lysstyrken over tid. Dette kombineret med en professionel og driftssikker driver samt en effektiv køling sikrer en lang levetid for hele produktet.

Produktets dimensioner er 11.5 x Ø38 mm, hvilket gør det egnet til installation i forskellige rum. Det har også en IP20-klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det er derfor vigtigt at placere produktet et sted, hvor det ikke kommer i direkte kontakt med vand.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 1680 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 11.5 mm.
Diameter 38 mm.
Materiale Plast / Metal
Effekt & spænding
Forbrug 24W
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.