Halo Design
BASIC LED Plafond Ø29 12W opal

Halo Design Halo Design

8511-0

New product

BASIC LED Plafond Ø29cm, designet af Michael Waltersdorff, giver en god og behagelig grundbelysning i rummet.
Med sine 12 watt integreret LED teknologi, har man her en miljø venlig belysning der tilsikre mindst mulig strøm forbrug, den kaster ved fuld styrke 800 lumen ud i rummet, og man har derfor en god mængde lys der nemt skulle kunne afdække netop det behov.
Samtidigt skaber den en god stemningsbelysning, med den defuse belysningsteknik.
Basic findes i 3 størrelser, samt en med sensor.
Nem og enkelt installation.

Læs mere..

DKK 199,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektfuld og stilfuld plafond med LED-lys

Denne Halo Design plafond er det perfekte valg, hvis du ønsker at opgradere belysningen i dit hjem. Med en effekt på 12W og en lysstyrke på hele 800 lumens leverer denne plafond et kraftigt og klart lys, der lyser rummet op på en behagelig måde.

Den indbyggede LED-teknologi sørger for en høj spredning af lyset med en vinkel på 120 grader. Dette betyder, at lyset fordeles jævnt i hele rummet, hvilket skaber en behagelig atmosfære og minimere eventuelle skygger.

En vigtig faktor ved valg af belysning er lyskvaliteten, og denne plafond skuffer ikke. Med en RA-værdi på 80-85 kan du være sikker på, at farverne vises ægte og naturlige. Uanset om du bruger denne plafond i stuen, soveværelset eller køkkenet, vil den sikre en flot og behagelig belysning.

Plafonden har en dimension på 9.5 x Ø29 mm, hvilket gør den passer perfekt ind i de fleste rum. Den slanke og moderne design gør den velegnet til både moderne og klassiske indretninger.

Denne plafond har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den er beskyttet mod støv, men ikke er modstandsdygtig over for vand. Det gør plafonden velegnet til anvendelse indendørs i tørre omgivelser.

Opgrader belysningen i dit hjem med denne Halo Design BASIC LED Plafond Ø29 12W opal. Du vil opleve en forbedring af både lyskvaliteten og atmosfæren i rummet.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 800 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 9.5 mm.
Diameter 29 mm.
Materiale Plastik, metal
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.