Halo Design
Push Plafond med Sensor Ø18cm Batteri

Halo Design Halo Design

8466-0

New product

Halo Design - Push Plafond med Sensor Ø18cm Batteri Udvid

Halo Design har med "PUSH plafond" fået skabt nok den mest fleksible planfond man har set til dato.
Det nytænkende er at man med denne plafond for en loft plafond der drives af batteri, hvilket har en række af fordele, først og fremmest giver det en ultra nem installation, næst skal man ikke trække kabler og være afhængig af et lampe udtag.
Push er med integreret LED hvilket er den mest energieffektive løsning, og ikke mindst strømbesparende.
Lampen er forsynet med en sensor og giver i gen en række fordele, og anvendelses muligheder.
Vi kender alle det med at lyset står tændt på toilettet, dette undgår man med denne lampe, da den er styret med sensor og automatisk slukker efter en af de valgte settings med hvor lælnge man ønsker den skal være tænd.
Push er fremstillet i formpresset akrylk og tåler at sidde udendørs, dette kræver ingen IP-klasse når den er batteridrevet.
Sensoren har en rækkevidde på 3-8 meter, og dækker en spredning på 110°.
Der er 30.000 brændetimer på LED modulet.

Flere detaljer

DKK 249,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne Halo Design Push Plafond med Sensor er en praktisk og stilfuld løsning til belysning i dit hjem eller kontor. Med et slankt design og en diameter på 18cm passer denne plafond perfekt til forskellige rum og indretningsstile.

Med en effekt på 1.1W tilbyder denne plafond en imponerende lysstyrke på 70 lumens. Dens høj spredning på 110 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, så det dækker hele rummet. Du kan være sikker på, at dette lys vil oplyse dit rum på en behagelig og effektiv måde.

Lyskvaliteten på denne plafond er i top med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at den giver et naturligt lys, der viser alle farverne flot og ægte. Uanset om du bruger den til almindelig belysning eller til at fremhæve særlige områder i rummet, vil denne plafond opfylde langt de flestes behov.

Med LED af den højeste kvalitet kan du forvente en lang og sikker drift på op til 30.000 timer uden at opleve et betydeligt fald i lysstyrken. Dette kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling sikrer en lang levetid for hele produktet. Du kan være tryg ved, at denne plafond vil oplyse dit hjem eller kontor i mange år fremover.

Denne Halo Design Push Plafond med Sensor har dimensioner på 2.6 x Ø18 mm, hvilket gør den kompakt og nem at montere. Den har en vandtæthedsvurdering på IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor at installere den i indendørs rum, hvor den ikke er udsat for direkte vandkontakt.

Uanset om du har brug for belysning i stuen, soveværelset, køkkenet eller kontoret, vil denne Halo Design Push Plafond med Sensor være et pålideligt valg. Med dens holdbarhed, lyskvalitet og stilfulde design vil den kunne opfylde din belysningsbehov på en effektiv og stilfuld måde.

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej
Lysstyrke70 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde2.6 mm.
Diameter18 mm.
MaterialeABS Plast
Effekt & spænding
Forbrug1.1W
EnergimærkeG (A-G)
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP20


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.