Halo Design
HUDSON Gulvl. LED 2L G9, Opal glas / B-Stål

Halo Design Halo Design

8225-0

New product

Hudson er den perfekte løsning til at lyse opholdsområder op og skabe et hyggeligt og behageligt miljø.
Med denne smukke og elegante lampe kan du skabe et stilfuldt og moderne look i dit hjem.
Den vil gøre et smukt indtryk og give dit rum et moderne og indbydende look.

Læs mere..

DKK 1.499,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktdetaljer:

Max 7W med G9 fatning (Lyskilde ikke inkluderet).

Tilsluttes til 230V forsyning.

Designdetaljer:

Halo Design HUDSON Gulvl. LED 2L G9 er et stilfuldt og moderne gulvarmatur med et elegant design. Armaturet er fremstillet af holdbart B-stål og har opal glas for en blød og jævn lysfordeling.

Lyskvalitet:

Armaturet har en fokuseret lysstråle på 38 grader, hvilket sikrer en præcis og kontrolleret belysning. Med en RA-værdi på 80-85 opnår armaturet en høj lyskvalitet, der viser alle farver flot og ægte. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de fleste behov og sikrer et naturligt lys.

Lang levetid:

Ved at bruge LED af højeste kvalitet opnås en lang og sikker driftstid på op til 30.000 timer. Armaturet har minimalt fald i lysstyrken over tid. Med en professionel og driftssikker driver samt god køling kan der forventes en lang levetid for hele produktet.

Dimensioner:

Armaturet har dimensionerne 120 x Ø15 mm, hvilket giver det en slank og elegant profil.

IP20-klassificering:

Armaturet har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det kan derfor kun bruges indendørs eller i tørre omgivelser.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Spredning 38 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning G9
Højde 120 mm.
Diameter 15 mm.
Materiale Metal, Glas
Effekt & spænding
Forbrug 7W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.