Halo Design
LED Plafond Fancy 18W Ø33, Silver 3 step

Halo Design Halo Design

8372-0

New product

Halo Designs LED-plafond Fancy er forrest i rækken indenfor design og teknologi.
Plafonden er designet af Michael Waltersdorff, der med sine mange år indenfor lys og design har lagt vægt på at skabe en simpel lampe, der samtidig giver et flot udtryk.
Lys behøver ikke at være kedeligt, og derfor valgte Halo Design at fokusere på at skabe mest mulig lys og samtidig få den funktionelle del integreret i lampen.
Med sine 1440 lumen er der rig mulighed for at få skabt lys.
Den flotte loftlampe giver lys ud i rummet og samtidig reflekteres en dekorationseffekt bagudrettet og giver en perfekt og rolig belysning på loftet eller væggen - en genial måde at få skabt den rette stemning.
Derudover er designet lavet i en slim-facon, således at den fylder mindst muligt, og dermed giver endnu flere anvendelsesmuligheder.
Den lyser med 3000 kelvin, som er svarende til hvidt lys.
Med den integrerede dæmpeteknologi kan lampen ganske enkelt dæmpes via tænd/sluk-kontakten, så man slipper for at skulle ud og investere i dyre lysdæmpere.
Første tryk på kontakten giver 100% lys, slukker og tænder man igen (indenfor 2 sekunder), justerer den lyset ned til 50%.
Sidste niveau er samme fremgangsmåde, her dæmpes lyset ned til 10%.
Fancy er med sine 33 cm i diameter en perfekt størrelse, der vil kunne passe ind i de fleste af hjemmets rum.
Halo Design - we create light to make you feel at home.

Læs mere..

DKK 349,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Halo Design, LED Plafond Fancy 18W Ø33, Silver 3 step

Denne LED Plafond fra Halo Design har en effekt på 18W. Den er designet i en stilfuld sølvfarve og har en diameter på 33 mm.

Med en lysstyrke på 1440 lumens og en bred spredning på 120 grader, sikrer denne plafond en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette gør det muligt at belyse et større område med blot en enkelt lampe.

En vigtig faktor ved belysning er lyskvaliteten, og denne LED Plafond leverer en høj kvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver flot og ægte. Lysets kvalitet er tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov.

Det er vigtigt at bemærke, at denne plafond ikke er modstandsdygtig over for vand og har en IP20 vurdering. Derfor bør den ikke bruges i badeværelser eller andre områder, hvor den kan udsættes for direkte kontakt med vand.

Dette produkt er perfekt til brug i stuer, soveværelser, køkkener og andre indendørs områder, hvor man ønsker en stilfuld og effektiv belysning.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1440 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 5.5 mm.
Diameter 33 mm.
Materiale Plast, Metal
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Energimærke F (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.