Halo Design
COLORS DIM LED Facet Globe E27, 3-Step

Halo Design Halo Design

8407-0

New product

DIM LED Facet Globe fra COLORS by Copenhagen, er den nye smart og dekorativ pære med hyggelys.
Denne LED lyskilde giver et varmt behageligt lys 1800 kelvin som indikere en flotte rolige belysning, som vi kender det fra de gode gamle dage - nemlig glødetråden, denne LED pære er med nyeste teknologi nemlig en dæmpe funktion som fungerer via den kontakt i væggen uanset hvilken kontakt du har.
det første Step giver 100% lys, tænder og slukker men på kontakten indenfor 2 sekunder dæmper den lyset til 50%, gør man det samme igen dæmpes lyset ned til 15%.
Med dette danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
Lyskilden er desuden designet i firkantet facon, og giver helt helt igennem fræk design, med sit klare glas spreder den lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 5 watt, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
DIM LED Facet Globe lyskilder findes i flere størrelser og former, så der findes også en til din lampe.

Flere detaljer

DKK 249,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

5W med E27 stor fatning: Halo Design COLORS DIM LED Facet Globe E27, 3-Step er en LED-pære med en effekt på 5W og en stor E27 fatning. Denne fatning gør det nemt at installere og udskifte pæren.

Tilsluttes til 230V forsyning: Pæren tilsluttes den almindelige 230V forsyning, hvilket gør det nemt at integrere den i eksisterende lysinstallationer.

Lysstyrke på 200 lumens og en høj spredning på 360 grader: Med en lysstyrke på 200 lumens og en spredning på 360 grader sikrer pæren en jævn fordeling af lyset i alle retninger. Dette gør den ideel til at oplyse større områder og skaber en behagelig og ensartet belysning.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85: Pæren har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den gengiver farverne flot og ægte. På denne måde sikres et naturligt lys, der viser alle farver på en imponerende måde. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at imødekomme de flestes behov.

Lang og sikker drift op til 30.000 timer: Ved at bruge LED af den højeste kvalitet kan man forvente en lang og sikker driftstid på op til 30.000 timer. Dette betyder, at pæren kan bruges i lang tid uden at miste sin lysstyrke. Sammen med en professionel driver og effektiv køling sikres en lang levetid for hele produktet.

Dimensioner: 17 x Ø12.5 mm: Pæren har dimensioner på 17 x Ø12.5 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige armaturer og lamper.

IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand: Pæren har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den ikke anvendes i vådrum eller udendørs brug.

Lyset
KulørEkstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør1800K
Lysstyrke200 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde17 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
Forbrug5W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP20


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.