Halo Design
COLORS Geo Opal Ø125mm 3 step memory

Halo Design Halo Design

8376-0

New product

COLORS GEO opal lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde der giver et godt behageligt lys, og med det smukke design i geometrisk design, får man ikke blot et smukt lys men samtidigt også en pære der afgiver et smukt design i sin form og udstråling.
Lyset som spredes ud gennem det smukke dekorative opalfarvet glas er med en mere dagslysfarve 3000 kelvin grader - her får man skabt rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
Lyskilden er med opalfarvet glas og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 4 watt, er den og dæmpbar det vil sige at man via sin kontakt i væggen kan dæmpe den i 3 trin, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
GEO lyskilderne er tillige med Memory funktion, som gør at den husker sidste settings og starter derfor op præcist hvor du slukkede sidst.
Serien findes i flere størrelser og farver, der findes også en til din lampe.

Læs mere..

DKK 299,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Produktet er Halo Design, COLORS Geo Opal Ø125mm 3 step memory. Den har en effekt på 4W og har en stor E27 fatning. Den tilsluttes til en 230V forsyning for at fungere korrekt. Med en lysstyrke på 450 lumens og en spredning på 360 grader, sikrer produktet en jævn fordeling af lyset. Dette sikrer, at rummet er godt oplyst med lys.

Halo Design, COLORS Geo Opal Ø125mm 3 step memory har også en høj lyskvalitet, målt ved en RA værdi på 80-85. Denne værdi sikrer, at lyset er naturligt og viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset hvilke farver der er til stede, vil de se godt ud under belysningen. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde de flestes behov.

Dimensionerne for produktet er 16.5 x Ø12.5 mm, hvilket gør den kompakt og nem at montere. Det er vigtigt at bemærke, at den kun har en IP20-certificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor skal den bruges indendørs eller andetsteds, hvor der ikke er risiko for eksponering for vand.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 450 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 16.5 mm.
Diameter 12.5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.