Halo Design
COLORS LED Globe Extra De Luxe E27 2W

Halo Design Halo Design

8446-0

New product

Smart og dekorativ pære med hyggelys.
Denne LED lyskilde giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
lyskilden er med helt klart glas og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 2 watt, er den og dæmpbar, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
Original lyskilder findes i flere størrelser og former, så der findes også en til din lampe.

Læs mere..

DKK 169,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Effekt: 2W

Fatning: E27 stor fatning

Tilslutning: 230V forsyning

Lysstyrke: 130 lumens

Spredning: 360 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Levetid: Op til 30.000 timer

Dimensioner: 17 x Ø12.5 mm

IP-værdi: IP20 (ikke modstandsdygtig over for vand)

Denne Halo Design COLORS LED Globe Extra De Luxe E27 2W pære er et fantastisk valg til dem, der søger en pålidelig og energieffektiv lyskilde til deres hjem eller kontor. Med dens store fatning er den nem at installere og kan tilsluttes til en standard 230V strømforsyning.

Med en lysstyrke på 130 lumens og en spredning på 360 grader leverer denne pære en jævn fordeling af lys i rummet. Det betyder, at du kan nyde et klart og behageligt lys i alle retninger. Pærens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at farverne vises flot og ægte, hvilket giver et naturligt lysmiljø.

Denne LED-pære er også kendt for sin lange levetid på op til 30.000 timer. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, oplever du minimalt fald i lysstyrke over tid. Sammen med en professionel og driftssikker driver samt god køling kan du forvente en pålidelig og holdbar lyskilde i mange år.

Med dimensioner på 17 x Ø12,5 mm passer denne pære nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Dog skal man være opmærksom på, at den ikke er modstandsdygtig over for vand (IP20), så den er bedst egnet til indendørs brug.

I alt er denne Halo Design COLORS LED Globe Extra De Luxe E27 2W pære et kvalitetsvalg med god lysstyrke, høj spredning og fremragende lyskvalitet. Den er perfekt til at skabe et behageligt og naturligt lysmiljø i dit hjem eller kontor, samtidig med at den sikrer energibesparelser og et langvarigt produkt.

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 1800K
Lysstyrke 130 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 17 mm.
Diameter 12.5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.