Halo Design
COLORS LED Compact De Luxe E27 2W

Halo Design Halo Design

8439-0

New product

COLORS LED Compact De Luxe fra Halo Design Smart og dekorativ pære med hyggelys - Denne LED lyskilde giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
lyskilden er med helt klart glas og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
Vi kan varmt anbefale hvor den sidder synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 2 watt, er den og dæmpbar, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
Original lyskilder findes i flere størrelser og former, så der findes også en til din lampe.

Læs mere..

DKK 129,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktinformation:

Den innovative HALO Design COLORS LED Compact De Luxe E27 2W er et kvalitetsprodukt, der er designet til at opfylde dine lysbehov. Den har en stor E27 fatning, 2W strømforbrug og tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning. Med en lysstyrke på hele 130 lumens og en spredning på 360 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lys i dit rum. Lyset har en høj kvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den reproducerer farver på en naturlig og ægte måde. Dette giver dig mulighed for at nyde en flot og levende farvegengivelse i dit hjem eller kontor. En af fordelene ved dette produkt er dets lange levetid. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet kan denne pære forventes at have en driftstid på op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Dette betyder, at du kan nyde godt af lyset i mange år, uden at skulle bekymre dig om udskiftning. Med en professionel og driftssikker driver samt god køling er Halo Design COLORS LED Compact De Luxe E27 2W et pålideligt produkt, der er designet til at holde længe. Det er også vigtigt at bemærke, at denne pære er kompakt og har dimensionerne 10 x Ø4 mm, hvilket gør den nem at placere i forskellige armaturer og lamper. Vær opmærksom på, at denne pære ikke er modstandsdygtig over for vand og har IP20-klassificering. Derfor anbefales det at anvende den indendørs, hvor den ikke udsættes for direkte vandkontakt. Halo Design COLORS LED Compact De Luxe E27 2W er det perfekte valg, hvis du ønsker et kvalitetsprodukt med en lang levetid og en høj lyskvalitet. Med dens jævne lysfordeling og ægte farvegengivelse vil den skabe en behagelig atmosfære i dit rum. Bestil den i dag og nyd godt af dens mange fordele!
Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 1800K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 130 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 10 mm.
Diameter 4 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.