Halo Design
COLORS DIM LED Compact E27 5W Amber

Halo Design Halo Design

8426-0

New product

COLORS Compact DIM LED lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde der giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage som giver 1800 kelvin grader - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
lyskilden er med klart glas samt en toning i det gyldne og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 5 watt, er den og dæmpbar det vil sige at man via sin kontakt i væggen kan dæmpe den i 3 trin, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
DIM LED lyskilderne findes i flere størrelser og former, så der findes også en til din lampe.

Læs mere..

DKK 149,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Specifikationer:

Mærke: Halo Design
Produktnavn: COLORS DIM LED Compact E27 5W Amber
Effekt: 5W
Fatning: E27
Tilslutning: 230V forsyning
Lysstyrke: 200 lumens
Spredning: 360 grader
Lyskvalitet: RA værdi på 80-85
Driftstid: op til 30.000 timer
Dimensioner: 11 x Ø5 mm
Vandbestandighed: IP20

Produktbeskrivelse:

COLORS DIM LED Compact E27 5W Amber fra Halo Design er en kompakt LED-pære med en stor E27-fatning. Den tilsluttes let til en almindelig 230V strømforsyning og er ideel til brug i både private og kommercielle rum. Med en lysstyrke på 200 lumens og en bred spredning på 360 grader sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at du kan nyde et naturligt og ægte lys, der flot viser alle farver takket være en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Lysets kvalitet er mere end tilstrækkelig til at opfylde de flestes behov og skabe en behagelig atmosfære. Pæren bruger LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og pålidelig drift i op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Dette betyder, at du kan nyde det samme niveau af lys i lang tid uden at skulle udskifte pæren. Den professionelle og driftssikre driver samt den gode køling sikrer desuden en lang levetid for hele produktet. Med dimensioner på 11 x Ø5 mm passer denne LED-pære nemt ind i forskellige lamper og armaturer. Vær dog opmærksom på, at den ikke er modstandsdygtig over for vand, da den har en IP20-rating. Halo Design COLORS DIM LED Compact E27 5W Amber er det perfekte valg, hvis du er på udkig efter en energieffektiv og holdbar LED-pære med en flot lyskvalitet. Gør dit rum mere hyggeligt og behageligt med denne pålidelige lyskilde.

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 1800K
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 11 mm.
Diameter 5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.