Halo Design
COLORS Core Smoke Ø125mm 3 step memory

Halo Design Halo Design

8380-0

New product

COLORS CORE Smoke lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde der giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design med det specielle cylinderrør, hvorfra lyset sprede gennem og giver en effektfuld belysning, samtidigt også en pære der afgiver et smukt design i sin form og udstråling.
Lyset som ses igennem det smukke dekorative glas giver fornemmelsen af den dejlige tid fra de gode gamle dage - her får man skabt rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
Lyskilden er med det gyldne amberfarvet glas som spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 3 watt, er den og dæmpbar det vil sige at man via sin kontakt i væggen kan dæmpe den i 3 trin, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
CORE lyskilderne er tillige med Memory funktion, som gør at den husker sidste settings og starter derfor op præcist hvor du slukkede sidst.
Serien findes i flere størrelser og farver, der findes også en til din lampe.

Læs mere..

DKK 299,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Effekt: 3W

Fatning: E27

Tilslutning: 230V

Lysstyrke: 10 lumens

Spredning: 360 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Dimensioner: 16.5 x Ø12.5 mm

IP-klasse: IP20

Det Halo Design COLORS Core Smoke Ø125mm 3 step memory er et produkt af høj kvalitet. Med en effekt på 3W og en stor E27 fatning er det let at tilslutte til en standard 230V forsyning. Med en lysstyrke på 10 lumens og en spredning på 360 grader, sikrer lampen en jævn og bred fordeling af lys, der oplyser rummet på smukkeste vis.

Lyskvaliteten på Halo Design COLORS Core Smoke Ø125mm 3 step memory er også imponerende. Med en RA værdi på 80-85 opnås et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette sikrer, at lampen er egnet til langt de flestes behov og skaber en behagelig atmosfære i ethvert rum.

Dimensionerne på lampen er 16.5 x Ø12.5 mm, hvilket gør den kompakt og nem at placere i forskellige rum. Det er vigtigt at bemærke, at dette produkt har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor bør lampen kun anvendes indendørs eller i tørre omgivelser.

Halo Design COLORS Core Smoke Ø125mm 3 step memory er ikke kun funktionel, men også stilfuld. Med sit røgfarvede design tilføjer den et moderne touch til ethvert interiør. Uanset om den bruges som en enkeltstående lampe eller i en gruppe, vil den uden tvivl tiltrække opmærksomhed og skabe en unik stemning i rummet.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 2700K
Lysstyrke 10 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 16.5 mm.
Diameter 12.5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.