Halo Design
COLORS LED XL Classic E27 4W

Halo Design Halo Design

8438-0

New product

Smart og dekorativ pære med hyggelys.
Denne LED lyskilde giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
lyskilden er med helt klart glas og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 2 watt, er den og dæmpbar, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
Original lyskilder findes i flere størrelser og former, så der findes også en til din lampe.

Læs mere..

DKK 269,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Halo Design COLORS LED XL Classic E27 4W er en pålidelig og effektiv LED-pære med en stor E27 fatning. Med en effekt på 4W og tilslutning til 230V forsyning, kan denne LED-pære erstatte traditionelle glødepærer og være et energieffektivt alternativ til belysning i dit hjem eller kontor.

Med en lysstyrke på 400 lumens og en imponerende spredning på 360 grader, sikrer Halo Design COLORS LED XL Classic E27 4W en jævn fordeling af lyset. Uanset om du bruger denne pære som generel belysning eller som stemningsbelysning, vil du få en behagelig og ensartet lysoplevelse i dit rum.

En vigtig faktor at overveje ved valg af en lyskilde er lyskvaliteten. Halo Design COLORS LED XL Classic E27 4W har en høj RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer en naturtro farvegengivelse. Dette betyder, at alle farver vil blive vist på en smuk og ægte måde, så du kan nyde et naturligt lys i ethvert rum.

Halo Design COLORS LED XL Classic E27 4W er også kendt for sin langvarige drift og pålidelighed. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet kan denne pære have en forventet levetid på op til 30.000 timer. Selv efter lang tid vil du opleve minimalt fald i lysstyrken, så du får langvarig og pålidelig belysning. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling bidrager også til den lange levetid af produktet som helhed.

Med dimensionerne 24 x Ø13 mm passer Halo Design COLORS LED XL Classic E27 4W nemt ind i forskellige lamper og armaturer. Dog skal det bemærkes, at dette produkt kun har en IP20-klassificering og derfor ikke er modstandsdygtigt over for vand. Sørg derfor for at bruge denne LED-pære i indendørs omgivelser, hvor den ikke udsættes for direkte vandkontakt.

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 2200K
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 24 mm.
Diameter 13 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.