Halo Design
COLORS LED Globe De Luxe E27 2W

Halo Design Halo Design

8444-0

New product

Smart og dekorativ pære med hyggelys.
Denne LED lyskilde giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelser.
lyskilden er med helt klart glas og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
Vi kan varmt anbefale hvor den sidder synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 2 watt, er den også dæmpbar, så der er rig muligt for netop at skabe præcis den stemning i rummet som man ønsker.
Original lyskilder findes i flere størrelser og former, så der findes også en til din lampe.

Læs mere..

DKK 249,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet

LED Globe De Luxe E27 2W er en førsteklasses pære designet af Halo Design. Den er udstyret med en stor E27 fatning, der gør det nemt at tilslutte den til en standard 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 200 lumens og en spredning på 360 grader, kan man være sikker på at lyset bliver jævnt fordelt.

Høj lyskvalitet

Denne Lampe er kendt for sin høje lyskvalitet, der er målt med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturligt og viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger pæren til at belyse et rum eller til at skabe en stemningsfuld atmosfære, vil den høje lyskvalitet opfylde de flestes behov.

Lang levetid

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, sikres der en lang og sikker drift på op til 30.000 timer. Der vil kun være et minimalt fald i lysstyrke over tid. Pæren er udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket sikrer en lang levetid for hele produktet.

Dimensioner og vandmodstandighed

Pæren har dimensionerne 17 x Ø12,5 mm, hvilket gør den kompakt og let at installere. Den har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og kun kan bruges indendørs.

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 2200K
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 17 mm.
Diameter 12.5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.