Halo Design
COLORS Core Amber Ø80mm 3 step memory

Halo Design Halo Design

8383-0

New product

COLORS CORE AMBER lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde der giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design med det specielle cylinderrør, hvorfra lyset sprede gennem og giver en effektfuld belysning, samtidigt også en pære der afgiver et smukt design i sin form og udstråling.
Lyset som ses igennem det smukke dekorative glas giver fornemmelsen af den dejlige tid fra de gode gamle dage bare med en gylden farve - her får man skabt rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
Lyskilden er med det gyldne amberfarvet glas som spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 3 watt, er den og dæmpbar det vil sige at man via sin kontakt i væggen kan dæmpe den i 3 trin, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
CORE lyskilderne er tillige med Memory funktion, som gør at den husker sidste settings og starter derfor op præcist hvor du slukkede sidst.
Serien findes i flere størrelser og farver, der findes også en til din lampe.

Læs mere..

DKK 269,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Halo Design, COLORS Core Amber er en lyskilde med en diameter på 80mm og en højde på 12mm. Den har en stor E27 fatning, som nemt kan tilsluttes til en 230V strømforsyning. Med sin effekt på 3W er denne lyskilde energieffektiv og samtidig i stand til at levere en behagelig belysning. Med en lysstyrke på 30 lumens og en spredning på 360 grader sikrer den en jævn fordeling af lyset. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 betyder, at denne lyskilde viser alle farver på en flot og autentisk måde. Uanset om det er til personlig brug eller professionelle formål, vil denne lyskilde opfylde langt de fleste behov. Da Halo Design COLORS Core Amber er designet til indendørs brug, har den en IP20-rating, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette gør den velegnet til brug i stuer, soveværelser, spisestuer og andre områder, der ikke udsættes for fugt. Denne lyskilde har også en 3-trins hukommelsesfunktion, så du kan indstille den til at huske dine foretrukne indstillinger. Dette gør det nemt og bekvemt at tilpasse lysstyrken i henhold til dine præferencer. Med Halo Design, COLORS Core Amber får du en kompakt og stilfuld lyskilde, der vil tilføje både funktionalitet og æstetik til dit rum. Uanset om du ønsker en blød og hyggelig belysning eller et mere intenst og fokuseret lys, vil denne lyskilde opfylde dine behov.

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 2200K
Lysstyrke 30 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 12 mm.
Diameter 8 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.