Halo Design
COLORS G9 5W CCT 3000/4000/6000K

Halo Design Halo Design

8430-0

New product

COLORS LED G9 lyskilde kan med sin 3-steps-funktion skifte mellem 3 hvide farver, hvilket giver mulighed for at skabe super, fede niveauer i hjemmet.
Hvis der ønskes, det vi kalder normal belysning, vælger man indstillingen på 3000 kelvin.
Ønsker man at have en lidt køligere farve, benyttes næste step på 4000 kelvin, som blandt andet bruges til at læse.
Den sidste indstilling er 6000 kelvin, som bruges til at skabe dagslys, som typisk bruges, når man skal være fokuseret og have energi.
Man skifter lysfarven ved blot at tænde og slukke på afbryderen inden for 2 sekunder, så skiftes der automatisk farve.
Den frostede top giver det perfekte lys uden at danne skygger, og den særlige LED-diode gør, at lyset effektivt bliver kastet 360 grader rundt.
Derfor er denne pære særdeles velegnet til lamper med enten glas- eller stofskærm.
Disse unikke egenskaber gør den enestående og i særklasse, da de fleste andre LED-lyskilder er markant ringere til at sprede lyset.
Med denne lyskilde fra COLORS By Halo Design får du den nyeste teknologi, og den helt rigtige løsning, da den med sine blot 5 Watt giver ikke mindre end 450 lumen.

Læs mere..

DKK 99,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Produktet Halo Design, COLORS G9 5W CCT 3000/4000/6000K har en effekt på 5W og en G9 fatning. Det tilsluttes let til en 230V forsyning, hvilket gør det nemt at bruge i de fleste indendørs rum.

Med en lysstyrke på 450 lumens og en høj spredning på 360 grader, sikrer dette produkt en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at lyset spreder sig optimalt og oplyser hele rummet uden mørke pletter eller blænding.

En vigtig faktor ved enhver lyskilde er den lyskvalitet, den leverer. Halo Design, COLORS G9 5W CCT 3000/4000/6000K har en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette betyder, at rummets indretning, møbler og kunstværker vil fremstå i deres oprindelige farver uden nogen form for farveforvrængning.

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet sikres også en lang levetid og pålidelig drift. Dette produkt kan forventes at holde op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, er dette et produkt, der vil kunne give lys og glæde i mange år frem.

Produktets dimensioner er 5.4 x Ø1.9 mm, hvilket betyder, at det er kompakt og nemt at installere i forskellige lamper og armaturer. Dog skal det bemærkes, at produktet har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand og derfor er egnet til brug indendørs og i tørre omgivelser.

Lyset
Kulør Kold hvid
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 450 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning G9
Højde 5.4 mm.
Diameter 1.9 mm.
Materiale Plast, PP
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.