Halo Design
COLORS DIM LED BOXY Facet E27, 3-Step

Halo Design Halo Design

8507-0

New product

Boxy Facet DIM LED fra COLORS by Copenhagen, er den nye smart og dekorativ pære med hyggelys.
Denne LED lyskilde giver et varmt behageligt lys 1800 kelvin som indikere en flotte rolige belysning, som vi kender det fra de gode gamle dage - nemlig glødetråden, denne LED pære er med nyeste teknologi nemlig en dæmpe funktion som fungerer via den kontakt i væggen uanset hvilken kontakt du har.
det første Step giver 100% lys, tænder og slukker men på kontakten indenfor 2 sekunder dæmper den lyset til 50%, gør man det samme igen dæmpes lyset ned til 15%.
Med dette danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
Lyskilden er desuden designet i firkantet facon, og giver helt helt igennem fræk design, med sit klare glas spreder den lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 5 watt, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
Boxy DIM LED lyskilder findes i flere størrelser og former, så der findes også en til din lampe.

Læs mere..

DKK 299,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Egenskaber ved Halo Design, COLORS DIM LED BOXY Facet E27, 3-Step

Produktet Halo Design, COLORS DIM LED BOXY Facet E27, 3-Step er et kvalitets LED-lys til indendørs brug. Det har en wattstyrke på 5W og passer til en E27 stor fatning. Produktet skal tilsluttes en 230V forsyning for at fungere.

Lysstyrken på dette produkt er målt til 200 lumens, hvilket sikrer en god belysning. Spredningen af lyset er hele 360 grader, hvilket betyder, at lyset fordeles jævnt i hele rummet. Dette sikrer en optimal belysning i alle hjørner.

En vigtig faktor at overveje ved valg af lyskilde er lyskvaliteten. Halo Design, COLORS DIM LED BOXY Facet E27, 3-Step har en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig for størstedelen af brugernes behov.

Produktet er fremstillet med LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift på op til 30.000 timer. Der er minimalt fald i lysstyrken over tid. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, kan man forvente en lang levetid for hele produktet.

Dimensionerne på Halo Design, COLORS DIM LED BOXY Facet E27, 3-Step er 17 x Ø16 mm. Dette er en kompakt størrelse, som gør det nemt at installere produktet selv i små rum. Det er vigtigt at bemærke, at produktet kun har en IP20 beskyttelse, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand.

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 1800K
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 17 mm.
Diameter 16 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.