Halo Design
COLORS LED Mini Classic De Luxe E27 2W

Halo Design Halo Design

8440-0

New product

Smart og dekorativ pære med hyggelys.
Denne LED lyskilde giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
lyskilden er med helt klart glas og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 2 watt, er den og dæmpbar, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
Original lyskilder findes i flere størrelser og former, så der findes også en til din lampe.

Flere detaljer

DKK 99,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Dette Halo Design, COLORS LED Mini Classic De Luxe E27 2W er et fantastisk produkt til at oplyse dit hjem med en blændende belysning. Med dens E27 stor fatning kan den let tilsluttes til 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Dette produkt har en imponerende lysstyrke på 130 lumens og en ekstra bred spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Du kan være sikker på, at ingen hjørner eller områder vil blive overset.

En af de mest imponerende funktioner ved dette produkt er dets høje lyskvalitet, som er angivet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, og at alle farver vil blive flot og præcist vist. Uanset om du bruger dette lys til at lyse dit hjem eller til arbejde, vil du blive imponeret over lyskvaliteten.

Med brug af LED-teknologi i højeste kvalitet kan du være sikker på, at dette produkt er holdbart og kan holde i lang tid. Det har en forventet levetid på op til 30.000 timer, hvilket betyder, at du kan nyde godt af det i mange år fremover. Derudover er produktet udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling for at sikre optimal ydeevne og holdbarhed.

Med dimensioner på 10.5 x Ø5.5 mm er dette Halo Design, COLORS LED Mini Classic De Luxe E27 2W kompakt og praktisk, og kan nemt installeres i forskellige lamper og armaturer. Dog skal det bemærkes, at dette produkt har en IP20-vurdering og derfor ikke er modstandsdygtig over for vand.

Lyset
KulørEkstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør1800K
DæmpbarNej
Lysstyrke130 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde10.5 mm.
Diameter5.5 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
Forbrug2W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP20


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.