Halo Design
COLORS ORIGINAL LED Globe E27 2W

Halo Design Halo Design

8432-0

New product

Giv dit hjem en lille smule nostalgi med denne smukke LED-lyskilde, som bringer en charmerende glødetråd tilbage til livet.
Det behagelige lys, som spredes 360 grader, vil skabe den perfekte belysning i ethvert rum.
Det er ikke nødvendigt at ofre meget energi for at nyde denne lyskilde - det kræver kun 2 watt og er også dæmpbar.
Find den størrelse og form som passer til din fatning og skab et varmt og hyggeligt miljø med denne LED-lyskilde.

Læs mere..

DKK 199,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Effekt: 2W

Fatning: E27 (stor fatning)

Spænding: Tilsluttes til 230V forsyning

Lysstyrke: 130 lumens

Spredning: 360 grader

Lyskvalitet: Høj med en RA værdi på 80-85

Dimensioner: 17.5 x Ø12.5 mm

Vandresistens: IP20 (ikke modstandsdygtig over for vand)

Produktet "Halo Design, COLORS ORIGINAL LED Globe E27 2W" er en energieffektiv lyskilde med en effekt på 2W og en stor E27 fatning. Det er designet til at tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør det nemt at installere og bruge i forskellige rum og miljøer.

Lysstyrken på 130 lumens og spredningen på 360 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket gør det ideelt til rum, hvor der kræves en god belysning i hele området. Med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, sikrer det naturlige lys, der viser alle farver flot og ægte. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov og sikrer behagelig belysning i forskellige situationer og rum.

Produktets dimensioner er 17.5 x Ø12.5 mm, hvilket gør det relativt kompakt og nemt at installere i forskellige lamper og armaturer. Det er dog vigtigt at bemærke, at produktet har en IP20 vandresistens, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det bør derfor ikke bruges i områder, hvor det kan blive udsat for fugt eller vand. Produktet er ideelt til brug i tørre rum som f.eks. stue, kontor, soveværelser osv.

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 2200K
Lysstyrke 130 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 17.5 mm.
Diameter 12.5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.