Halo Design
LED Plafond UNIVERSAL 3 step Ø28 12W IP44, Sort

Halo Design Halo Design

8367-0

New product

UNIVERSAL Plafond fra Halo Designs med nyeste LED teknologi, så er man forrest i rækken indenfor design og teknologi.
Plafonden er designet af Michael Waltersdorff, der med sine mange år indenfor lys og design har lagt vægt på at skabe en simpel lampe, der samtidig giver et flot udtryk.
Lys behøver ikke at være kedeligt, og derfor valgte Halo Design at fokusere på at skabe mest mulig lys og samtidig få den funktionelle del integreret i lampen.
Med sine 12watt giver den 800 lumen, til at få skabt lys i hjemmet.
Den flotte loftlampe giver lys ud i rummet og samtidig reflekteres en dekorationseffekt bagudrettet, en perfekt og rolig belysning på loftet eller væggen - en genial måde at få skabt den rette stemning.
Derudover er designet med den sorte kant der giver en formidabel kontatrast.
Den lyser med 3000 kelvin, som er svarende til hvidt lys.
Med den integrerede dæmpeteknologi kan lampen ganske enkelt dæmpes via tænd/sluk-kontakten i væggen, så man slipper for at skulle ud og investere i dyre lysdæmpere.
Første tryk på kontakten giver 100% lys, slukker og tænder man igen (indenfor 2 sekunder), justerer den lyset ned til 50%.
Sidste niveau er samme fremgangsmåde, her dæmpes lyset ned til 10%.
UNIVERSAL er med sine 28 cm i diameter en perfekt størrelse, der vil kunne passe ind i de fleste af hjemmets rum.
Halo Design - we create light to make you feel at home.

Læs mere..

DKK 399,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

LED Plafond UNIVERSAL 3 step Ø28 12W IP44 i sort er et moderne og stilfuldt lysarmatur til brug i ethvert rum. Med en effekt på 12W leverer denne LED-plafond en lysstyrke på 800 lumens og en bred spredning på 120 grader. Dette sikrer en jævn og behagelig fordeling af lyset i hele rummet.

Det, der virkelig sætter denne LED-plafond fra Halo Design i en klasse for sig selv, er dens høje lyskvalitet. Med en RA-værdi på 80-85 garanteres et naturligt lys, der fremhæver og viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om det er i stuen, soveværelset eller køkkenet, vil lyset fra denne plafond gøre rummet mere indbydende og behageligt at opholde sig i.

En vigtig faktor at overveje, når man vælger en belysningsløsning, er dens levetid og holdbarhed. Denne LED-plafond er lavet med den højeste kvalitet af LED, hvilket sikrer en lang og pålidelig drift op til 30.000 timer. Og med minimalt fald i lysstyrken kan du være sikker på, at dette produkt vil opfylde dine behov i mange år fremover. En professionel og driftssikker driver og god køling bidrager desuden til at forlænge produktets levetid.

Med dimensionerne 6,5 x Ø28 mm passer denne LED-plafond perfekt ind i forskellige rumstørrelser og indretninger. Og med dens IP44-vurdering er den egnet til at blive brugt i rum med fugtig luft og tåler vandstænk på fronten. Dette gør den ideel til badeværelser eller andre områder, hvor der er øget risiko for fugt.

Med sin moderne design, høje lyskvalitet og lang levetid er denne LED Plafond UNIVERSAL 3 step Ø28 12W IP44 fra Halo Design et pålideligt og stilfuldt valg til enhver belysningsopgave. Giv dit rum et nyt lys med denne fantastiske plafond!

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 800 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 6.5 mm.
Diameter 28 mm.
Materiale Plast PP
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.