Metalhalogen pære
100W, R7S

New product

Metalhalogen pære - 100W, R7S Udvid
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 182,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Effekt: 100W

Fatning: R7S

Lysstyrke: 8000 lumens

Dæmpbar: Ja

Kulør på lyset: Neutral hvid (4200K)

Dimensioner: 138 x Ø23 mm

Metalhalogenpæren med 100W og R7S fatning er et kraftigt lysmiddel med en imponerende lysstyrke på 8000 lumens. Dette gør den velegnet til rum, hvor der er behov for meget lys, såsom arbejdsområder, fabrikshaller eller sportsanlæg.

En af de særlige egenskaber ved denne metalhalogenpære er dens dæmpbare funktion, der giver brugeren mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Dette kan være nyttigt i situationer, hvor man ønsker at skabe en behagelig og afslappende atmosfære, eller hvor man ønsker at lysdæmpe for at spare energi.

Lyskuløren på denne pære er neutral hvid, hvilket betyder, at den giver et klart og naturligt lys uden nogen blå eller gule toner. Denne neutralkulør er ideel til arbejdsmiljøer, hvor man har brug for et effektivt lys, der ikke forvrænger farverne på de belyste emner. Så uanset om det drejer sig om præcisionsarbejde eller en simpel belysning af rummet, vil denne pære levere det perfekte lys.

Med sine dimensioner på 138 x Ø23 mm, har denne metalhalogenpære en kompakt størrelse, der gør den let at installere og anvende i forskellige typer lamper og armaturer. Dens R7S fatning sikrer også en stabil og sikker tilslutning til strømkilden.

Alt i alt er denne metalhalogenpære med 100W, R7S fatning, en kraftfuld og alsidig lyskilde, der passer perfekt til rum, hvor der er behov for et stærkt og naturligt hvidt lys. Med dens dæmpbare funktion og neutral hvide kulør vil den give det perfekte arbejdsmiljø og sikre, at de belyste emner fremstår klare og naturlige.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.


Forventet levetid: 7.000 timer.

Lyset
Neutral hvid kulør 4200K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 8000 lumens
RA >= 65
Dimensioner
Fatning R7S
Højde 138 mm.
Diameter 23 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 100W
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.