LEDlife 40W LED arbejdslampe
Bil, lastbil, traktor, trailer, 8° fokuseret lys, IP67 vandtæt, 10-30V

LEDlife LEDlife

8551-0

New product

LEDlife 40W LED arbejdslampe - Bil, lastbil, traktor, trailer, 8° fokuseret lys, IP67 vandtæt, 10-30V ledlife Udvid

Leder du efter ekstra lys til dit køretøj?

LED arbejdslampen på 40W fra LEDlife giver et godt lys, og kan nemt monteres hvor det passer dig.

Lyset har en fokuseret spredning på blot 8 grader, hvilket sikrer at lyset når længere fremad, end ved større spredning.
Dette giver et godt lys lige frem foran køretøjet.
Du opnår hele 736 lux på 10 meters afstand.

Lampen er lavet i aluminium, med monteringsbeslag i rustfrit stål. 

Virker med en bred spændingsflade fra 10-30V, så lampen kan bruges på både biler, både, trailere, lastbiler mm.
Leveres med DT/DTP kabel.

Læs mere..

DKK 482,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Uddybende beskrivelse af LEDlife 40W LED arbejdslampe

LEDlife 40W LED arbejdslampen er en kraftfuld og pålidelig lyskilde, der er ideel til brug i biler, lastbiler, traktorer, trailere og lignende køretøjer. Lampen er designet til at levere et fokuseret lys med en vinkel på 8°, hvilket gør den perfekt til at belyse specifikke områder og detaljer.

Denne arbejdslampe har en effekt på 40W, hvilket sikrer en kraftig og klar lysstyrke. Med en lysstyrke på 4800 lumens er denne lampe i stand til at lyse op selv i mørke omgivelser. Uanset om du arbejder om natten, i dårligt vejr eller i områder med lav belysning, vil denne LED arbejdslampe være din pålidelige partner.

Denne lampe kan tilsluttes til en 10-30V strømforsyning, hvilket gør den nem at installere i forskellige køretøjer. Den kan således nemt tilpasses til både personbiler og større køretøjer som lastbiler eller traktorer. Selvom den har en høj effekt, er det energieffektive LED-teknologi, der sikrer, at lampen ikke bruger unødvendig strøm.

LEDlife 40W LED arbejdslampe er designet til at være holdbar og modstandsdygtig over for forskellige vejrforhold. Med en IP67-vurdering er denne arbejdslampe vandtæt og beskyttet mod støvindtrængning. Det betyder, at du kan stole på denne lampe under alle kørselsforhold.

Med kompakte dimensioner på 81 x 82,5 x 67,5 mm er denne lampe let at montere og kan passe ind i forskellige køretøjsdesign. Det integrerede lyskilde betyder, at du ikke behøver at købe eller udskifte yderligere pærer eller komponenter. Denne lampe er klar til brug lige ud af æsken.

Uanset om du har brug for ekstra lys under dit arbejde, eller du ønsker at forbedre køretøjets synlighed og sikkerhed, er LEDlife 40W LED arbejdslampen det rette valg. Den kombinerer kraftig belysning, energieffektivitet og holdbarhed for at opfylde alle dine behov. Så uanset om du arbejder om dagen eller om natten, i regn eller tåge, vil denne lampe levere det lys, du har brug for.

Lyset
Kulør Kold hvid
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 4800 lumens
Dimensioner
Højde 82,5 mm.
Bredde 81 mm.
Dybde 67,5 mm.
Materiale Aluminium+PC
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 10-30V


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.