LEDlife 14W LED arbejdslampe
Bil, lastbil, traktor, trailer, IP67 vandtæt, 10-30V

LEDlife LEDlife

4114-0

New product

LEDlife 14W LED arbejdslampe - Bil, lastbil, traktor, trailer, IP67 vandtæt, 10-30V ledlife Udvid

LED arbejdslampe på 14W fra LEDlife.

Kan let monteres på eks. bil, trailer, traktor o.l.

Lyset har en 60 graders spredning, hvilket giver en god fordeling af lyset omkring køretøjet.

Arbejdslampen er lavet i aluminium, med monteringsbeslag i rustfrit stål. 

Virker med en bred spændingsflade fra 10-30V, hvilket giver mange anvendelsesmuligheder.

Læs mere..

DKK 140,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Lys op dit arbejdsområde med LEDlife 14W LED arbejdslampen

Oplev den ultimative belysningseffekt med LEDlife 14W LED arbejdslampen. Denne lampe er specielt designet til brug i biler, lastbiler, traktorer og trailere og er ideel til brug i mørke eller dårligt oplyste arbejdsforhold. Med sin IP67-vandtætte rating og bred spredning på 60 grader, sikrer LEDlife 14W LED arbejdslampen, at du altid har optimalt lys, uanset hvor du befinder dig.

Effekt: Denne LED arbejdslampe har en imponerende effekt på 14W, hvilket sikrer en kraftfuld belysning i selv de mest krævende situationer. Uanset om du bruger lampen som arbejdslys, kørelys eller som ekstra lys på din maskine, vil du blive imponeret over dens ydeevne.

Spænding: LEDlife 14W LED arbejdslampen er kompatibel med en bred vifte af forsyningsspændinger fra 10V til 30V. Dette gør det nemt at tilslutte lampen til dit eksisterende elektriske system uden behov for yderligere ændringer.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på hele 1200 lumens og en bred spredning på 60 grader, kan du være sikker på, at LEDlife 14W LED arbejdslampen giver dig det klareste og mest jævne lys i dit arbejdsområde. Uanset om du skal arbejde i en garage, på en byggeplads eller på landet, vil denne lampe opfylde dine behov.

Lang levetid: Ved at bruge LED af den højeste kvalitet garanterer LEDlife 14W LED arbejdslampen en imponerende driftstid på op til 30.000 timer. Dette betyder, at du kan nyde lang og pålidelig belysning uden at bekymre dig om hyppige udskiftninger. Den professionelle og driftssikre driver og den effektive køling bidrager også til den lange levetid af denne lampe.

Vandtæt design: Med dens IP67-vandtætte rating er LEDlife 14W LED arbejdslampen beskyttet mod støv og kan modstå vandindtrængning i op til 1 meter dybde i kortere tid. Dette gør lampen perfekt til udendørs brug, selv under regnfulde eller våde forhold. Du kan være sikker på, at din lampe vil fungere pålideligt uanset vejret.

Kompakt og praktisk: Med dimensionerne 56 x 160 x 44 mm er LEDlife 14W LED arbejdslampen kompakt og nem at installere på de fleste køretøjer og maskiner. Den integrerede lyskilde gør det nemt at montere lampen uden behov for yderligere komponenter.

Med LEDlife 14W LED arbejdslampen kan du forvente en exceptionel belysning af dit arbejdsområde, lang holdbarhed og pålidelig ydeevne. Uanset hvilken type køretøj eller maskine du har, vil denne lampe opgradere dit arbejdsmiljø til en helt ny niveau af sikkerhed og effektivitet.

Lyset
Kulør Kold hvid
Kold hvid kulør 6500K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1200 lumens
Spredning 60 grader
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 160 mm.
Bredde 56 mm.
Dybde 44 mm.
Materiale Aluminium+PC
Effekt & spænding
Forbrug 14W
Spænding 10-30V


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.