71 cm akvarie armatur
8W LED, hvid/blå, med sugekopper, IP67

LEDlife LEDlife

3478-0

New product

71 cm akvarie armatur - 8W LED, hvid/blå, med sugekopper, IP67 Udvid

71 cm LED akvarie lys på 8W.

Vandtæt og med sugekopper, så den kan sidde på indersiden af akvariet.

Lyset består af 7000K hvidt lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere plantevæksten

1 lysindstilling.
- Hvid og blå LED til dagslys

Kombinationen af hvide og blå LED'er giver et naturligt udseende, samt forstærker farverne på planter og fisk og mindsker dannelsen af alger.
Passer ind i de fleste akvarier. 

Farvefordeling: 20 hvide LED + 19 blå LED.

Læs mere..

DKK 222,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Dette akvarie armatur er designet til at skabe den perfekte belysning for dit akvarium. Med en længde på 71 cm og en effekt på 8W, er det velegnet til mindre akvarier eller som et supplement til større akvarier. Armaturet tilsluttes let til en 230V forsyning.

Armaturet er udstyret med sugekopper, hvilket gør det nemt at montere det på akvariets glas. Dette giver dig fleksibilitet til at placere det, hvor det passer bedst til din belysningsbehov.

Med en lysstyrke på 480 lumens og en spredning på hele 180 grader, sikres en jævn fordeling af lyset i akvariet. Dette giver en optimal belysning og skaber et behageligt miljø for dine fisk og planter.

Dette produkt benytter LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift i op til 50.000 timer. Desuden er der minimalt fald i lysstyrken over tid, så du kan forvente en pålidelig og langvarig ydelse. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling bidrager yderligere til produktets lang levetid.

Armaturet er vandtæt med en IP67-klassificering, hvilket betyder det er beskyttet mod vandstænk og støv. Dog må det ikke ligge under vand i længere tid. Dette gør det ideelt til brug i akvarier, hvor der kan forekomme fugt og diverse udsprøjt. Med den integrerede lyskilde er installationen let og enkel.

Med dette akvarie armatur får du et pålideligt og kraftfuldt lys, der giver et behageligt miljø for dine akvarieplanter og fisk. Det er nemt at montere og har en lang levetid. Sørg for at opnå den perfekte belysning i dit akvarium med denne 71 cm akvarie armatur.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Hvid/blå
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 480 lumens
Spredning 180 grader
Forventet levetid L80 50.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug 8W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.