Restsalg: 30W LED spotlampe til 3-faset skinner, 24 grader, hvid

New product

Nedsat pris! Restsalg: 30W LED spotlampe til 3-faset skinner,  24 grader, hvid Udvid

Spottet leveres med en lysstyrke på 2700 lumen, og en spredning på 24 grader. Dæmpning af denne pære er ikke muligt, pæren har et forbrug på 30 watt. Kuløren på lyset er 3000K eller 4000K se beskrivelse længere nede. RA værdien er >= 90

 


Læs mere..

  • Neutral

DKK 244,65

inkl. moms

DKK 699,00 inkl. moms

-65%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne Restsalg: 30W LED spotlampe er designet til at blive brugt med 3-fasede skinner og er ideel til kommercielle og industrielle miljøer. Med en lysvinkel på 24 grader og hvidt lys, er denne spotlampe perfekt til at belyse specifikke områder og skabe et fokuseret lys.

Effekt: 30W

Tilslutning: Denne LED spotlampe skal tilsluttes en 230V forsyning.

Lysstyrke: Lampen har en lysstyrke på 2700 lumens, hvilket giver en kraftig og klar belysning i det område, den er installeret.

Kulør på lyset: LED spotlampen findes i en neutral hvid kulør. Denne kulør sikrer en perfekt og effektiv arbejdsplads, da lyset ikke har nogen blå eller gule toner. Dette betyder, at belyste genstande og områder vil fremstå helt naturlige og i den rigtige farvetone.

Denne Restsalg: 30W LED spotlampe er et ideelt valg for butikker, udstillingsrum, gallerier og andre steder, hvor præcist lys og en god farvenøjagtighed er vigtig. Med dens kraftige lysstyrke og rettede lysstråle på 24 grader kan den nemt fremhæve en præsentation eller en bestemt detalje i et rum.

Denne LED spotlampe er let at installere på de 3-fasede skinner og kan nemt justeres til at pege i den ønskede retning. Med dens energieffektive LED-teknologi og lang levetid er denne spotlampe et økonomisk valg, der sparer på energiomkostningerne og kræver minimal vedligeholdelse.

Størrelsen på denne LED spotlampe passer perfekt til en 3-faset skinne, og dens minimalistiske design gør den også visuelt tiltalende og tidssvarende.

Opgradér belysningen i dit rum med denne Restsalg: 30W LED spotlampe til 3-faset skinner, 24 grader, hvid og skab et professionelt arbejdsmiljø med det rigtige lys.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Lysstyrke 2700 lumens
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Spænding 230V