Nordlux Skylar pendel, 25W, 2600lm, Sort

Nordlux Nordlux

11366-0

New product

Nordlux Skylar pendel, 25W, 2600lm, Sort Udvid

Skylar-pendlen er indbegrebet af høj funktionalitet og cool, industrielt design. Det smukke minimalistiske design har en innovativ teknologi i form af indbygget tretrinsdæmper (MoodMaker), som giver dig mulighed for nemt at ændre lyset fra din almindelige vægkontakt. Vælg mellem nedadvendt og sidevendt lys på samme tid, udelukkende nedadvendt lys eller udelukkende sidelys. Med hukommelsesfunktion, der husker din sidste indstilling på dæmperen.

 

 


Lyset
Kulør 3000K

Lysstyrke

2600 Lumen

Dæmpbar  Nej
Spredning 120 grader

RA

90

Dimensioner
Fatning Led Modul (Inkl. 27W LED)

Højde

4,2 cm.

Længde 3,8 cm
Bredde 115 cm
Ledningslængde 205 cm
Materiale Alu, Plast
Effekt & spænding
Spænding 230V

Forbrug

25W

Energimærke F (A-G)
Andet info

IP Grad

Note

IP20

Virker IKKE med ekstern lysdæmper

Læs mere..

DKK 1.699,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og stilfuld belysning med Nordlux Skylar pendel

Med Nordlux Skylar pendel får du en moderne og stilfuld lyskilde til dit hjem eller kontor. Pendlen har en effekt på 25W og tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning.

En af de mest imponerende egenskaber ved Nordlux Skylar pendel er dens lysstyrke på hele 2600 lumen, hvilket sikrer en kraftig og behagelig belysning. Pendlen har desuden en bred spredning på hele 120 grader, hvilket resulterer i en jævn fordeling af lyset i rummet.

Lyskvaliteten er også i top med en RA værdi på 90-95. Dette betyder, at pendlen giver et levende og naturligt lys, der flot og sprudlende viser alle farver. Belysningen er derfor velegnet til selv de mest krævende situationer, hvor farvemætningen og detaljer er vigtige.

Nordlux Skylar pendel er ikke kun funktionel, men også elegant i sit design. Pendlen er udført i et tidløst sort metal, der passer perfekt til enhver indretning. Den har desuden en praktisk pendelophæng, der kan justeres i længden, så du kan tilpasse belysningens højde efter behov.

Med Nordlux Skylar pendel får du derfor ikke kun en kraftfuld og effektiv belysning, men også et stilfuldt og tidløst design, der vil pryde ethvert rum. Så uanset om du har brug for belysning til dit hjem, kontor eller et andet rum, vil denne pendel være et godt valg.

Lyset
Lysstyrke 2550 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 90
Effekt & spænding
Forbrug 25W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".