Nordlux Skylar pendel, 25W, 2600lm, Sort

Nordlux Nordlux

11366-0

New product

Nordlux Skylar pendel, 25W, 2600lm, Sort Udvid

Skylar-pendlen er indbegrebet af høj funktionalitet og cool, industrielt design. Det smukke minimalistiske design har en innovativ teknologi i form af indbygget tretrinsdæmper (MoodMaker), som giver dig mulighed for nemt at ændre lyset fra din almindelige vægkontakt. Vælg mellem nedadvendt og sidevendt lys på samme tid, udelukkende nedadvendt lys eller udelukkende sidelys. Med hukommelsesfunktion, der husker din sidste indstilling på dæmperen.

 

 


Lyset
Kulør3000K

Lysstyrke

2600 Lumen

Dæmpbar Nej
Spredning120 grader

RA

90

Dimensioner
FatningLed Modul (Inkl. 27W LED)

Højde

4,2 cm.

Længde3,8 cm
Bredde115 cm
Ledningslængde205 cm
MaterialeAlu, Plast
Effekt & spænding
Spænding230V

Forbrug

25W

EnergimærkeF (A-G)
Andet info

IP Grad

Note

IP20

Virker IKKE med ekstern lysdæmper

Flere detaljer

DKK 1.699,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og stilfuld belysning med Nordlux Skylar pendel

Denne stilfulde pendellampe fra Nordlux tilføjer ikke kun et moderne touch til dit hjem, men leverer også en kraftfuld og behagelig belysning. Med en effekt på 25W er den energieffektiv og er velegnet til almindelig brug i boligen.

Du kan tilslutte Nordlux Skylar pendel direkte til en 230V strømforsyning, hvilket gør installationen hurtig og nem. Du behøver ikke at bekymre dig om ekstra komplikationer eller omkostninger ved at skulle købe ekstra tilbehør.

Lampen har en lysstyrke på imponerende 2600 lumens og har en bred spredning på 120 grader. Dette sikrer en jævn og ensartet fordeling af lyset i rummet. Uanset om du bruger den til at oplyse dit spisebord, arbejdsområde eller et andet rum, vil du opleve en behagelig og godt belyst atmosfære.

En ekstra fordel ved denne Nordlux Skylar pendel er dens høje lyskvalitet. Den har en RA værdi på 90-95, hvilket betyder, at den viser farverne helt naturligt og levende. Dette sikrer, at du kan opleve alle farver på deres bedste måde og giver mulighed for en flot og sprudlende indretning. Selv i de mest krævende situationer vil lyskvaliteten være tilstrækkelig.

Ud over dens imponerende ydeevne er Nordlux Skylar pendel også designet med fokus på æstetik. Den sorte farve tilføjer elegance og passer godt ind i enhver moderne indretning. Lampens enkle og strømlinede design gør den alsidig og passer nemt til forskellige rum og stilarter.

Hvis du leder efter en lyskilde, der er stilfuld, effektiv og giver en høj kvalitet i belysningen, er Nordlux Skylar pendel et glimrende valg. Dens imponerende lysstyrke, bred spredning og høje RA værdi sikrer en behagelig og jævn belysning, der vil inspirere dig i dit daglige liv.

Lyset
Lysstyrke2550 lumens
Spredning120 grader
RA>= 90
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug25W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".