V-Tac 40W LED nedhængt loftarmatur
120cm, Samsung LED chip, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 40W LED nedhængt loftarmatur - 120cm, Samsung LED chip, 230V, inkl. lyskilde samsung Udvid

Rigtig flot og stilfuldt nedhængt loftarmatur i sort aluminium med indbygget LED.

Perfekt til kontor og andre stedet der ønskes et moderne udtryk, med gode lysforhold.

 

Flere detaljer

  • Neutral
  • Sort

DKK 814,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Produktet er et V-Tac 40W LED nedhængt loftarmatur, med en længde på 120 cm. Det er udstyret med den pålidelige Samsung LED chip og kan tilsluttes direkte til en 230V strømforsyning. Armaturet leveres inklusive lyskilde.

Egenskaber:

  • Effekt: 40W
  • Lysstyrke: 3270 lumens
  • Spredning: 120 grader
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85
  • Levetid: op til 30.000 timer

Dette loftarmatur har en høj lysstyrke på 3270 lumens og en bred spredning på 120 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov, så du kan være sikker på at få godt lys i din hverdag.

V-Tac 40W LED nedhængt loftarmatur er udstyret med Samsung LED chip, som er kendt for sin høje kvalitet og pålidelighed. Producenten giver dig endda 5 års garanti på produktet. Ved at anvende LED af den højeste kvalitet sikres lang og sikker drift på op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrken. Sammen med en professionel og driftssikker driver samt god køling, kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset:

Dette loftarmatur leveres i neutral hvid (4000K). Denne kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø, da lyset ikke har blå eller gule toner. Belyste genstande vil fremstå helt naturlige under dette lys.

Dimensioner:

  • Længde: 1200 mm
  • Bredde: 67 mm
  • Højde: 35 mm

Armaturet har en IP20 rating, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Dermed bør det ikke anvendes i vådrum eller udsættes for direkte kontakt med vand.

V-Tac 40W LED nedhængt loftarmatur er et integreret lysarmatur, hvilket betyder, at lyskilden er inkluderet i produktet. Dette gør installationen nemmere og mere bekvem.

Lyset
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke3270 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde67 mm.
Bredde1200 mm.
Dybde35 mm.
MaterialeAluminium
Effekt & spænding
Forbrug40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:200-240V, 50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.