V-Tac nedgravningsspot
0,5W, 12V

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac nedgravningsspot - 0,5W, 12V v-tac Udvid

Nedgravningsspot på kun 0,5W, hvilket gør den oplagt til f.eks. trapper udendørs.

Poleret rustfri stål.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 167,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Det V-Tac nedgravningsspot på 0,5W er en ideel løsning til udendørs belysning. Med en effekt på 0,5W er dette spot energieffektivt og kan tilsluttes til en 12V forsyning. Dette gør det perfekt til brug i haver, terrasser, indkørsler eller andre udendørsområder.

Lyset produceret af dette nedgravningsspot er blødt og behageligt. Med en lysstyrke på 5 lumens og en spredning på 90 grader sikrer det en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at området, der oplyses, vil få en flot og ensartet belysning.

En vigtig faktor ved belysning er lyskvaliteten. Dette nedgravningsspot leverer en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer, at farverne vises på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger dette spot til at belyse blomsterbede, havestier eller terrasseområder, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til alle dine behov.

Lysets kulør er varm hvid (3000K), hvilket bidrager til en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og gør det muligt at nyde udendørsområderne i de tidlige morgener og de sene aftener.

Med dimensioner på 82 x Ø26 mm er dette spot kompakt og nemt at installere. Det er vandtæt med en IP67-beskyttelse, hvilket betyder, at det kan modstå fugt og støv. Dog kan det ikke ligge under vand i længere tid.


Husk at tilkøbe:
- V-Tac sort rund samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt
- V-Tac sort rund T-samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 5 lumens
Spredning 90 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 82 mm.
Diameter 26 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 0.5W
Spænding 12V
Energimærke G (A-G)


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.