V-Tac 100W LED high bay
120LM/W

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 100W LED high bay - 120LM/W v-tac Udvid

100W LED Highbay lampe.

Super effektiv med 120lm/w.
Høj raværdi på > 70.

Perfekt til brug i for eksempel store varehuse eller lagerhaller.

Flere detaljer

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 400,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv belysning med V-Tac 100W LED high bay

Med V-Tac 100W LED high bay får du en kraftig og effektiv belysning med en effekt på 100W. Dette produkt er designet til at blive tilsluttet en 230V forsyning, hvilket gør det nemt at installere og bruge. Med en lysstyrke på imponerende 10200 lumens og en bred spredning på 110 grader, sikrer denne lampe en ensartet fordeling af lyset.

Neutral hvid kulør for det perfekte arbejdsmiljø

V-Tac 100W LED high bay er tilgængelig i neutral hvid (4000K), hvilket giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset produceret af denne lampe er uden blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste genstande vil fremstå helt naturlige og tydelige. Denne kulør skaber en ideel belysning til arbejdsområder, hvor præcision og nøjagtighed er vigtigt.

Kompakte dimensioner og holdbar konstruktion

Lampen har en måling på 88 x Ø230 mm, hvilket gør den kompakt og let at montere. Den har også en IP65-klassifikation, hvilket betyder at den kan bruges udendørs og kan tåle vandstænk og regn. Dette gør den ideel til anvendelse i garager, værksteder eller udendørsområder, hvor belysning er påkrævet.

Med integreret lyskilde for nem installation

V-Tac 100W LED high bay leveres med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at installere og bruge. Du behøver ikke bekymre dig om at købe en separat lyskilde - alt er inkluderet i denne lampe. Det effektive og pålidelige LED-lys garanterer også en lang levetid, så du kan nyde godt af denne belysning i mange år fremover.

I alt er V-Tac 100W LED high bay en pålidelig og kraftfuld belysningsløsning med en effektiv effekt, en bred spredning af lys og en neutral hvid kulør. Den kompakte størrelse og holdbare konstruktion gør den egnet til både indendørs og udendørs anvendelser. Installationsprocessen er også let og problemfri takket være den integrerede lyskilde. Så hvis du leder efter en belysningsløsning til dit arbejdsområde eller udendørsområder, er V-Tac 100W LED high bay et fremragende valg.


Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 5,0 m):
Navigeringslys
(100 lux)
Grov produktion og lager
(min 200 lux)
Montage og pakning
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
100 m22 stk.3 stk.5 stk.8 stk.
500 m28 stk.15 stk.22 stk.37 stk.
1000 m215 stk.29 stk.44 stk.73 stk.

Lyset
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke10200 lumens
Spredning110 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde88 mm.
Diameter230 mm.
MaterialeAluminium
Effekt & spænding
Forbrug100W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:175-265V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeE (A-G)
IP klassifikationIP65


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.