V-Tac 100W LED high bay
120LM/W

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 100W LED high bay - 120LM/W v-tac Udvid

100W LED Highbay lampe.

Super effektiv med 120lm/w.
Høj raværdi på > 70.

Perfekt til brug i for eksempel store varehuse eller lagerhaller.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 400,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og kraftfuld belysning med V-Tac 100W LED high bay, 120LM/W

Med V-Tac 100W LED high bay får du en lyskilde, der kan give dig den perfekte belysning til dit arbejdsmiljø. Den er designet til at tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør den alsidig og nem at installere.

Dette produkt er udstyret med en imponerende effekt på 100W, hvilket sikrer en kraftfuld belysning. Med en lysstyrke på 10200 lumens opnår du en høj lysintensitet, der kan oplyse selv de større rum. Samtidig har denne LED high bay en bred spredning på 110 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og minimerer skygger.

Denne LED high bay kommer i en neutral hvid kulør med en farvetemperatur på 4000K. Dette betyder, at lyset er uden blå eller gule toner, hvilket resulterer i, at belyste emner fremstår helt naturlige. Dette skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø, hvor detaljer tydeligt kan ses, og farverne forbliver korrekte.

Med dimensionerne på 88 x Ø230 mm er denne LED high bay kompakt og nem at montere. Den har også en høj beskyttelsesklasse på IP65, hvilket betyder, at den kan bruges både indendørs og udendørs. Den er tåler vandstænk og regn, hvilket gør den velegnet til steder, hvor der kan være fugt eller krav om rengøring.

En ekstra fordel ved dette produkt er, at det kommer med en integreret lyskilde. Dette betyder, at du ikke behøver at købe og installere en separat lyskilde - det hele er inkluderet i dette praktiske produkt.

Samlet set er V-Tac 100W LED high bay en kraftfuld og effektiv lyskilde, der sikrer optimal belysning i dit arbejdsmiljø. Den er nem at installere, har en bred spredning af lyset og leverer præcis, naturlig belysning. Med dens kompakte størrelse og høje beskyttelsesklasse kan den bruges både indendørs og udendørs, hvilket gør den ideel til en bred vifte af anvendelser.


Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 5,0 m):
Navigeringslys
(100 lux)
Grov produktion og lager
(min 200 lux)
Montage og pakning
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
100 m22 stk.3 stk.5 stk.8 stk.
500 m28 stk.15 stk.22 stk.37 stk.
1000 m215 stk.29 stk.44 stk.73 stk.

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 10200 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 70
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 88 mm.
Diameter 230 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 100W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:175-265V, 50/60Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.