LEDlife 100W Sun LED high bay
175lm/w, IP65, 0-10V dæmpbar, 5 års garanti

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife 100W Sun LED high bay - 175lm/w, IP65, 0-10V dæmpbar, 5 års garanti ledlife Udvid

Med denne 100W High Bay får du lys for alle pengene. Du får nemlig hele 175lm/w, hvilket svarer til 17.500 lumen. 
Lampen kommer med FlickerFree driver, hvilket betyder at den ikke flimrer eller blinker, og dette giver et utrolig godt arbejdslys. 

Denne high bay passer perfekt til din lagerhal eller varehus, og vil give dig det lys du mangler. 

Læs mere..

  • Neutral
  • 120°

DKK 1.218,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektivt og holdbart LED-lys til industrielle miljøer

LEDlife 100W Sun LED high bay er en fremragende belysningsløsning til industrielle områder, der kræver høj effektivitet og holdbarhed. Med en effekt på 100W og mulighed for tilslutning til 230V forsyning kan dette LED-lys opfylde de fleste behov.

En jævn og høj lysstyrke med bred spredning

Dette LED-lys har en lysstyrke på imponerende 17500 lumens, hvilket sikrer et kraftigt og klart lys. Lysstyrken spredes med en vinkel på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i hele området. Uanset om det bruges til produktionshaller, lagerlokaler eller andre store industrielle rum, vil dette LED-lys give forbedret belysning og skabe et mere behageligt arbejdsmiljø.

Høj lyskvalitet for naturlige farver

Med en RA (CRI) værdi på 80-85, leverer LEDlife 100W Sun LED high bay en høj lyskvalitet. Dette betyder, at lyset viser farverne på en naturlig og ægte måde uden tab af detaljer. Det perfekte arbejdsmiljø kræver en korrekt farvegengivelse, og dette LED-lys leverer netop dette.

Fleksibel dæmpning og lang levetid

LEDlife 100W Sun LED high bay kan dæmpes ved hjælp af et 0/1-10V signal, hvilket giver brugeren mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Dette gør det muligt at skabe forskellige atmosfærer og spare energi.

Med en levetid på op til 50.000 timer og minimalt fald i lysstyrke er dette LED-lys designet til at holde. LED-lifebenytter LED af højeste kvalitet sammen med en professionel driver og effektiv køling for at sikre en langsigtet og pålidelig drift. Med en 5 års producentgaranti kan du være sikker på, at dette LED-lys vil opfylde dine forventninger til holdbarhed og ydeevne.

Perfekt og effektivt arbejdsmiljø med neutral hvid kulør

LEDlife 100W Sun LED high bay er tilgængelig i neutral hvid (4000K), som skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset har ikke nogen blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste genstande fremstår helt naturlige. Denne kulør er ideel til industrielle applikationer, hvor klarhed og nøjagtighed er vigtigt.

Robust og vejrbestandig design

Dette LED-lys er IP65-klassificeret, hvilket betyder, at det er vandtæt og kan bruges udendørs. Det tåler vandstænk og regn, hvilket gør det egnet til brug i forskellige udendørsmiljøer. Med en integreret lyskilde er installationen af dette LED-lys enkel og problemfri.

LEDlife 100W Sun LED high bay er den ideelle løsning, når det kommer til behov for høj effektivitet, holdbarhed og kvalitet. Uanset om du har brug for belysning i industrielle rum, lagerlokaler eller udendørsarealer, vil dette LED-lys opfylde dine behov og give en lang levetid. Med sin brede spredning, høje lysstyrke og fremragende lyskvalitet er LEDlife 100W Sun LED high bay et pålideligt og kosteffektivt valg.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 5,0 m):
Navigeringslys
(100 lux)
Grov produktion og lager
(min 200 lux)
Montage og pakning
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
100 m21 stk.2 stk.3 stk.5 stk.
500 m25 stk.9 stk.13 stk.22 stk.
1000 m29 stk.17 stk.26 stk.43 stk.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Ja, 1-10V
Lysstyrke 17500 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 104 mm.
Diameter 262 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 100W
Spænding 230V
Spændingsinterval 90-305V,50/60Hz
Energimærke B (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.