LEDlife 100W hvid LED high bay
150lm/w, IP65, inkl. 30 cm kædeophæng, 5 års garanti

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife 100W hvid LED high bay - 150lm/w, IP65, inkl. 30 cm kædeophæng, 5 års garanti ledlife Udvid

Flot og elegant 100W High Bay der passer godt til alle højtliggende områder, uanset om det er udstilling, showroom eller serviceområde med fødevarer.

Denne high bay er let at rengøre, da den tåler at blive spulet rent med vand, og den glatte overflade gør den let at rengøre.

Med 150 lumen per watt får du fremragende belysning til alle formål.

Inkl. 30 cm kædeophæng med karabinhage i begge ender.

Læs mere..

  • Neutral
  • 0-10V dæmpbar
  • 120°

DKK 910,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og holdbar belysning med LEDlife 100W hvid LED high bay

LEDlife 100W hvid LED high bay er en fremragende løsning, når det kommer til effektiv og pålidelig belysning. Med sin imponerende effekt på 100W og tilslutning til en 230V forsyning, leverer dette produkt en imponerende lysstyrke på 15000 lumens. Med en bred spredning på 120 grader sikrer den en jævn fordeling af lyset, der oplyser hele området.

Dette produkt leverer ikke kun imponerende lysstyrke, men også en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset viser alle farver på en flot og naturlig måde, hvilket er ideelt i de fleste situationer. Du kan endda justere lysstyrken med funktionen til 0/1-10V dæmpning, så du kan tilpasse belysningen efter behov.

Med en levetid på op til 50.000 timer kan du være sikker på, at dette produkt er holdbart og pålideligt. LEDlife 100W hvid LED high bay bruger også LED af højeste kvalitet, hvilket betyder minimalt lysfald over tid. Kombineret med en professionel driver og god køling kan du forvente en lang levetid for hele produktet. Og hvis der alligevel opstår problemer, er der inkluderet en 5-års producentgaranti.

LEDlife 100W hvid LED high bay er designet i en neutral hvid kulør (4000K). Denne kulør er perfekt til effektive arbejdsmiljøer, da den ikke har blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste emner ser naturlige ud.

Med dimensioner på 118 x Ø300 mm er dette produkt kompakt og nemt at installere. Det er også IP65-klassificeret, hvilket betyder, at det kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Med en integreret lyskilde behøver du ikke bekymre dig om at købe separate pærer eller lysrør.

Samlet set er LEDlife 100W hvid LED high bay det ideelle valg til effektiv og holdbar belysning. Med imponerende lysstyrke, høj lyskvalitet og lang levetid er dette produkt perfekt til en bred vifte af anvendelser. Tag det første skridt mod bedre belysning og invester i LEDlife 100W hvid LED high bay med 5 års garanti.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 5,0 m):
Navigeringslys
(100 lux)
Grov produktion og lager
(min 200 lux)
Montage og pakning
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
100 m21 stk.2 stk.3 stk.5 stk.
500 m25 stk.10 stk.15 stk.25 stk.
1000 m210 stk.20 stk.30 stk.50 stk.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Ja, 1-10V
Lysstyrke 15000 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 118 mm.
Diameter 300 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 100W
Spænding 230V
Energimærke C (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.