Nordlux PIana 30 bedlampe, 7,2W, 410lm, Sort

Nordlux Nordlux

11292-0

New product

Nordlux PIana 30 bedlampe, 7,2W, 410lm, Sort Udvid

Piana serien gør uderummet hyggeligt og indbydende. Den moderne og minimalistiske serie er navngivet efter den smukke by på Korsika med samme navn. Serien er både pyntelig og skulpturel, hvor de få udvalgte detaljer er i fokus. Piana har integreret LED og modstandsdygtig overfor fugt, hvilket gør den ideel til dit udeareal. Lampen kan ikke anbefales til aggressive miljøer med hårdt vejr.

Piana 3 er en diskret havelampe fremstillet i sortlakeret aluminium, som kan placeres på fliser eller træ. Samtidigt passer lampen til Nordlux base, så lampen eksempelvis kan placeres i blomsterbedet.


Lyset 
Kulør 2700K
Lysstyrke 410 lumen
Spredning 107 grader
RA 80
Dimensioner
Indbygget LED 7,2W LED 
Højde 30 cm
længde 4,7 cm
Bredde 11,3 cm
Materiale Aluminium 
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 7,2W
Andet info

IP Grad

IP54

Energimærke F (A-G)

Læs mere..

DKK 699,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Effektiv og stilfuld bedlampe til dit hjem

Den Nordlux PIana 30 bedlampe er et fantastisk valg, når det kommer til at belyse dit hjem. Med en effekt på 7.2W er denne lampe energieffektiv og miljøvenlig. Lampen tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning, hvilket gør installationen hurtig og nem.

Med en lysstyrke på 410 lumens og en bred spredning på 110 grader, sikrer denne bedlampe en jævn fordeling af lys i rummet. Dette betyder, at du kan nyde en flot og ensartet belysning uden nogen mørke pletter. Uanset om du bruger lampen til læsning, arbejde eller afslapning, vil du opleve en behagelig og naturlig lysoplevelse.

En vigtig faktor i valget af en lampe er lyskvaliteten, og Nordlux PIana 30 bedlampen skuffer ikke. Med en RA-værdi på 80-85 er lyskvaliteten høj, og den viser alle farver flot og ægte. Manglen på farveforvrængning gør denne lampe velegnet til langt de flestes behov, og du kan være sikker på at nyde din indretning og farver fuldt ud.

Den Nordlux PIana 30 bedlampe er ikke kun en smart og praktisk lyskilde, men også en æstetisk tilføjelse til ethvert rum. Med dens elegante sort finish passer den godt ind i enhver indretning. Hæng den over sengen, ved siden af lænestolen eller hvor end du ønsker et strejf af stil og hygge.

Giv dit hjem det lys, det fortjener, med Nordlux PIana 30 bedlampen. Effektiv, stilfuld og med en lyskvalitet, der skaber den rigtige stemning i dit rum.

Lyset
Lysstyrke 410 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 7.2W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".