Nordlux PIana 30 bedlampe, 7,2W, 410lm, Sort

Nordlux Nordlux

11292-0

New product

Nordlux PIana 30 bedlampe, 7,2W, 410lm, Sort Udvid

Piana serien gør uderummet hyggeligt og indbydende. Den moderne og minimalistiske serie er navngivet efter den smukke by på Korsika med samme navn. Serien er både pyntelig og skulpturel, hvor de få udvalgte detaljer er i fokus. Piana har integreret LED og modstandsdygtig overfor fugt, hvilket gør den ideel til dit udeareal. Lampen kan ikke anbefales til aggressive miljøer med hårdt vejr.

Piana 3 er en diskret havelampe fremstillet i sortlakeret aluminium, som kan placeres på fliser eller træ. Samtidigt passer lampen til Nordlux base, så lampen eksempelvis kan placeres i blomsterbedet.


Lyset 
Kulør2700K
Lysstyrke410 lumen
Spredning107 grader
RA80
Dimensioner
Indbygget LED7,2W LED 
Højde30 cm
længde4,7 cm
Bredde11,3 cm
MaterialeAluminium 
Effekt & spænding
Spænding230V
Forbrug7,2W
Andet info

IP Grad

IP54

EnergimærkeF (A-G)

Flere detaljer

DKK 699,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Effekt og tilslutning

Denne Nordlux PIana 30 bedlampe er designet til at have en effekt på 7,2W, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør den egnet til brug i de fleste hjem.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 410 lumens er denne bedlampe i stand til at levere et klart og stærkt lys. Den har også en høj spredning på 110 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Uanset hvor lampen er placeret, vil den være i stand til at belyse hele området effektivt.

Lyskvalitet

Denne bedlampe er kendt for sin høje lyskvalitet. Den har en RA (Farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85, hvilket betyder, at den er i stand til at afsløre farverne i deres sande nuancer. Dette skaber et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger lampen til læsning, arbejde eller bare som generel belysning, vil lyskvaliteten være tilfredsstillende for de fleste behov.

Samlet set er Nordlux PIana 30 bedlampen et fremragende valg, når det kommer til at belyse et rum. Med sin energieffektive effekt, let tilslutning til 230V forsyning, høj lysstyrke og bred spredning af lyset, kan den opfylde de fleste belysningsbehov. Dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer også, at farverne vises i deres sande nuancer. Uanset om du ønsker at bruge lampen til at arbejde, læse eller skabe en behagelig atmosfære i rummet, vil denne bedlampe være en pålidelig og stilfuld løsning.

Lyset
Lysstyrke410 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug7.2W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".