Nordlux PIana 50 bedlampe, 7,2W, 410lm, Sort

Nordlux Nordlux

11293-0

New product

Nordlux PIana 50 bedlampe, 7,2W, 410lm, Sort Udvid

Piana serien gør uderummet hyggeligt og indbydende. Den moderne og minimalistiske serie er navngivet efter den smukke by på Korsika med samme navn. Serien er både pyntelig og skulpturel, hvor de få udvalgte detaljer er i fokus. Piana har integreret LED og modstandsdygtig overfor fugt, hvilket gør den ideel til dit udeareal. Lampen kan ikke anbefales til aggressive miljøer med hårdt vejr.

Piana 5 er en diskret havelampe fremstillet i sortlakeret aluminium, som kan placeres på fliser eller træ. Samtidigt passer lampen til Nordlux base, så lampen eksempelvis kan placeres i blomsterbedet.


Lyset 
Kulør 2700K
Lysstyrke 410 lumen
Spredning 107 grader
RA 80
Dimensioner
Indbygget LED 7,2W LED 
Højde 50 cm
længde 4,7 cm
Bredde 11,3 cm
Materiale Aluminium 
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 7,2W
Andet info

IP Grad

IP54

Energimærke F (A-G)

Læs mere..

DKK 809,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Produktbeskrivelse

DENNE TEKST SKAL SKRIVES I HTML AF ASKØSO. Kig evt. under de øvrige opgaver hvor oprettet HTML kode også findes

Nordlux PIana 50 bedlampe er en moderne og stilfuld løsning til belysning ved sengepladsen. Lampen leveres i en flot sort farve, der passer ind i de fleste indretningstyper. Med en effekt på 7,2W er den både energieffektiv og miljøvenlig. Den tilsluttes nemt 230V forsyning og kan installeres uden problemer.

Denne bedlampe er kendt for sin høje lysstyrke på 410 lumens og en bred spredning på 110 grader. Dette sikrer en jævn og optimal fordeling af lyset, hvilket er ideelt til læsning og andre aktiviteter ved sengen.

En af de mest vigtige faktorer ved belysning er lyskvaliteten. Nordlux PIana 50 bedlampen har en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, og det viser alle farver flot og præcist. Uanset om du læser en bog, ser fjernsyn eller laver andre aktiviteter, vil du have en høj lyskvalitet, der gør det behageligt for øjnene.

Dette produkt tilbyder en passende lyskvalitet til de fleste menneskers behov. Uanset om du bruger den til personlig brug eller som en del af en hoteldesign, vil Nordlux PIana 50 bedlampe opfylde dine ønsker og forventninger til belysning ved sengepladsen.

Lyset
Lysstyrke 410 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 7.2W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".