Nordlux Ellen Bordlampe E14, Grøn

Nordlux Nordlux

10800-0

New product

Nordlux Ellen Bordlampe E14, Grøn Udvid

Essensen af nordisk design kommer til udtryk i den tidløse Ellen serie. Det enkle og runde design er i denne serie opnået på flotteste vis, hvor udformningen af lampen giver et fuldendt udtryk. Den store kuppelformede skærm står i flot kontrast til det lette stel og bidrager samtidigt til visuel volumen og et bredt lysfelt, hvilket giver en behagelig belysning.

Ellen bordlampe i denne smukke grønne pastelfarve er en utrolig dekorative lampe, som giver et farverigt og personligt pust til den tidløse nordiske indretning med grå, hvide og sorte nuancer.

 


Læs mere..

DKK 349,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 41-43 dage


Effekt: 40W.
Tilsluttes til 230V forsyning
Dimensioner
Materiale Plastic
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".