Nordlux Omari bordlampe, 3,2W, 320lm, sort

Nordlux Nordlux

11255-0

New product

Nordlux Omari bordlampe, 3,2W, 320lm, sort Udvid

Omari har lette, rene og enkle nordiske linjer. Denne minimalistiske og strømlinede bordlampe har en tænd-/sluk-kontakt og dæmper. Sæt den ved siden af din seng, så du får et funktionelt lys, som du nemt kan justere efter dine behov.


Lyset 
Kulør 2700K 
Dæmpba Ja (Touch)
Lysstyrke 320 lumens
Spredning  41 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Højde 40 cm.
Længde 15,5 cm.
Bredde 10 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 3,2 W
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 449,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Denne Nordlux Omari bordlampe er en moderne og stilfuld lampe, der vil være et smukt tilskud til dit hjem. Med dens slanke sorte design passer den perfekt på skriveborde, natborde eller andre bordoverflader.

Lampen har en effekt på 3,2W og tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning. Den leverer en imponerende lysstyrke på 320 lumens, hvilket gør den ideel til at skabe en behagelig og funktionel belysning i ethvert rum.

Omari bordlampen leverer en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturligt og viser alle farver på en flot og ægte måde. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de flestes behov og skaber en behagelig atmosfære.

Lampen har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den bør derfor anvendes indendørs i tørre omgivelser.

Med Nordlux Omari bordlampen får du ikke kun en praktisk lyskilde, men også et stilfuldt designelement til dit hjem. Lampen er nem at placere og vil helt sikkert tilføje en moderne og elegant touch til enhver indretning.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 320 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".