Nordlux Dove Bordlampe, Sort

Nordlux Nordlux

9371-0

New product

Nordlux Dove Bordlampe, Sort Udvid

Enkel og stilren bordlampe med sort overflade og fleksibel hals, der giver mulighed for at justere lysretningen. Lampen har integreret tænd-/sluk knap og er blandt andet ideel til skrivebordet. Leveres inkl. LED-lyskilde med et lavt energiforbrug og en lang levetid.


Læs mere..

DKK 219,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Effekt: 5.5W. Tilsluttes til 230V forsyning.

Lysstyrke: 345 lumens og en høj spredning på 100 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Høj lyskvalitet: med en RA værdi på 80-85. Det sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Den Nordlux Dove Bordlampe i sort er et stilfuldt og moderne valg til ethvert hjem. Med sin slanke og enkle design passer den ind i enhver indretning. Lampen er ideel til brug som arbejdsbelysning på skriveborde, sideborde eller som stemningsbelysning i stuen. Med en effekt på 5.5W er Nordlux Dove Bordlampen energieffektiv og miljøvenlig. Den tilsluttes let til standard 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og problemfri. Med en lysstyrke på 345 lumens og en høj spredning på 100 grader sikrer lampen en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at man får en optimal belysning i hele rummet, uden irriterende skygger eller mørke områder. Høj lyskvalitet er også en nøglefunktion ved Nordlux Dove Bordlampen. Med en RA-værdi på 80-85 kan man være sikker på at få et naturligt lys, der fremhæver og viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette gør lampen perfekt til forskellige formål, såsom læsning, skrivearbejde eller blot som generel belysning. Nordlux Dove Bordlampen i sort vil være en stilfuld og funktionel tilføjelse til ethvert rum. Med dens elegante design og høje kvalitet, er den sikker på at imødekomme de flestes behov for belysning. Uanset om det er i hjemmet eller på kontoret, vil denne lampe gøre en forskel med sit smukke lys og moderne look.

Lyset
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 345 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5.5W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".