Nordlux Dove Bordlampe, Sort

Nordlux Nordlux

9371-0

New product

Nordlux Dove Bordlampe, Sort Udvid

Enkel og stilren bordlampe med sort overflade og fleksibel hals, der giver mulighed for at justere lysretningen. Lampen har integreret tænd-/sluk knap og er blandt andet ideel til skrivebordet. Leveres inkl. LED-lyskilde med et lavt energiforbrug og en lang levetid.


Læs mere..

DKK 219,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Nordlux Dove Bordlampe, Sort

Den Nordlux Dove Bordlampe er et stilfuldt og funktionelt lysarmatur, der tilføjer en elegant touch til ethvert rum. Med sin slanke sorte design passer denne bordlampe perfekt til moderne indretninger.

Data om produktet:

  • Effekt: 5.5W
  • Tilslutning: 230V forsyning
  • Lysstyrke: 345 lumens
  • Spredningsvinkel: 100 grader
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Denne bordlampe er udstyret med en høj spredning på 100 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at lyset spredes bredt og giver en god belysning til hele området. Med en lysstyrke på 345 lumens vil denne lampe give tilstrækkeligt lys til at oplyse ethvert rum.

En vigtig funktion ved denne bordlampe er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om det bruges som arbejdslys, læselys eller som et dekorativt element, vil denne lampe give et behageligt lys, der er tilstrækkeligt til langt de flestes behov.

Den Nordlux Dove Bordlampe er let at bruge og montere. Den tilsluttes let til en standard 230V strømforsyning. Den sorte farve giver et moderne look, der passer til de fleste indretningsstile.

Lyset
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 345 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5.5W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".