Nordlux Pære E14 Filament C35 4W 470LM 2700K, Klar

Nordlux Nordlux

10959-0

New product

DKK 33,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Denne Nordlux Pære E14 Filament C35 er et kvalitetsprodukt, der giver et smukt og klart lys til ethvert rum. Med en effekt på 4W kan du forvente en energibesparende løsning, der stadig giver en tilfredsstillende lysstyrke.

Denne pære er designet til at blive tilsluttet en 230V strømkilde, hvilket gør det nemt at installere og bruge. Med en lysstyrke på 470 lumens og en spredningsvinkel på 360 grader sikrer den en jævn fordeling af lyset, så du kan nyde godt af en godt oplyst atmosfære i hele rummet.

Denne pære har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer en naturlig belysning, hvor alle farver vises klart og ægte. Uanset om du bruger denne pære til belysning i hjemmet eller i et arbejdsmiljø, vil den opfylde de flestes behov for en behagelig og godt oplyst atmosfære.

Pæren er udført i et klart design, der giver et moderne udseende og passer til forskellige indretningsstile. Den kan bruges i forskellige lysarmaturer, der har E14 fatning, og kan være en erstatning for traditionelle glødepærer eller andre dæmpede pærer i samme størrelse.

Nordlux er kendt for at producere kvalitetsbelysning med fokus på stil, funktionalitet og energieffektivitet. Med denne pære får du derfor et produkt, der lever op til disse standarder og giver dig mange timers behageligt og velfordelt lys.

Lyset
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".