Nordlux Pære E14 Filament C35 4W 470LM 2700K, Klar

Nordlux Nordlux

10959-0

New product

DKK 33,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Denne Nordlux Pære E14 Filament C35 er en energieffektiv pære med en effekt på 4W. Denne pære skal tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere i de fleste hjem.

Pæren har en imponerende lysstyrke på 470 lumens og en bred spredning på 360 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet og skaber en behagelig belysning. Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, garanteres et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette gør pæren egnet til langt de flestes behov.

Den Nordlux Pære E14 Filament C35 er designet til at være både stilfuld og funktionel. Pæren er klar, hvilket giver en ren og gennemskuelig belysning, der passer ind i enhver indretning. Med sin E14 fatning er denne pære kompatibel med en bred vifte af lamper og armaturer.

Med en levetid på 15.000 timer kan du være sikker på, at denne pære vil lyse i lang tid fremover. Det betyder, at du kan nyde det naturlige lys fra denne pære i mange år, før du behøver at udskifte den. Denne holdbarhed gør det også til en økonomisk fordelagtig pære, da du ikke behøver at købe eller udskifte pærer så ofte.

Denne Nordlux pære er perfekt til brug i stuer, spisestuer, soveværelser eller ethvert rum, hvor du har brug for et behageligt og naturligt lys. Med dens energieffektive design og høje lyskvalitet opfylder denne pære dine belysningsbehov og giver dig et behageligt rum at opholde dig i.

Lyset
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug4W
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Andet info
EnergimærkeE (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".