Nordlux Pære E14 SMD G45 3,5W 250LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

10974-0

New product

DKK 25,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Denne Nordlux Pære E14 SMD G45 er en energieffektiv og stilfuld løsning til dine lysbehov. Med en effekt på 3,5W leverer denne pære et behageligt lys med en lysstrøm på 250 lumens. Denne pære er designet til at tilsluttes til en standard 230V strømforsyning, hvilket gør det nemt at udskifte dine gamle pærer.

Denne pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. En højere RA værdi sikrer en mere nøjagtig farvegengivelse, og denne pære er i stand til at vise alle farver flot og ægte. Uanset om du bruger den til generel belysning eller til specifikke formål, vil lyskvaliteten på denne pære imødekomme de fleste behov.

Med en lysfarvetemperatur på 2700K har denne pære en varm hvid nuance, der skaber en hyggelig atmosfære i rummet. Denne farvetemperatur er ideel til steder som stuer, soveværelser og spisestuer, hvor det er vigtigt at skabe en indbydende og afslappende stemning.

Denne Nordlux pære er kompakt og har en G45 form, hvilket gør den velegnet til forskellige armaturer og lamper. Uanset om det er et bordlampe, pendel eller en indbygget spot, kan denne pære nemt installeres og give det ønskede lys.

Som en del af Nordlux sortimentet er denne pære af høj kvalitet og pålidelighed. Du kan forvente en lang levetid og en holdbar ydeevne, der sikrer dig et pålideligt lys over en længere periode. Med Nordlux Pære E14 SMD G45 får du ikke kun en energieffektiv løsning, men også en pære af høj kvalitet i et stilfuldt design.

Opgradér dine lyskilder med Nordlux Pære E14 SMD G45 3,5W 250LM 2700K i hvid farve, og skab det perfekte lys i dit hjem eller kontor.

Lyset
Lysstyrke 250 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3.5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".